Python(LÜTFEN YALVARIYORUZ KESIN BIR DOSYA VERIN YÜKLEYELIM )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xpasha

xpasha

Üye
ok saol denicem

----------Eklendi @ 20:04:55 ---------- Yazıldı @ 19:50:11 ----------

Dostum uygulama yöneticisindeki python la ilgili olanları kaldırdım ama paylaşımdakı klasörün içinde 2 tane dosya var ' Python_2.0.0.sis ' bunu yüklerken sorun çıkmadı diğerini yülüyormuyuz bilmiyorum ama onuda denedim ' Python v.2.30 Disk E(çaliştı).sisx ' ve yine aynı hatayı verdi ..

----------Eklendi @ 20:06:26 ---------- Yazıldı @ 20:04:55 ----------

güncelleme hatasını düzeltemedim gitti yok mu bu konuda bilgisi olan yaa..

Symbianizm

Symbianizm

Üye
ok saol denicem----------Eklendi @ 20:04:55 ---------- Yazıldı @ 19:50:11 ----------Dostum uygulama yöneticisindeki python la ilgili olanları kaldırdım ama paylaşımdakı klasörün içinde 2 tane dosya var ' Python_2.0.0.sis ' bunu yüklerken sorun çıkmadı diğerini yülüyormuyuz bilmiyorum ama onuda denedim ' Python v.2.30 Disk E(çaliştı).sisx ' ve yine aynı hatayı verdi ..----------Eklendi @ 20:06:26 ---------- Yazıldı @ 20:04:55 ----------güncelleme hatasını düzeltemedim gitti yok mu bu konuda bilgisi olan yaa..
duruma göre değişir. Sende python uygulamaları çalışıyorsa gerek yok diğerine.

xpasha

xpasha

Üye
sanırım çalışmıyor çünkü python uygulaması yüklerken 'Python for s60' bileşeni eksik hatası veriyor ..

Symbianizm

Symbianizm

Üye
2.0 yüklenmemis demek ki. Yüklendi demiştin

xpasha

xpasha

Üye
yükleniyor en azından yükleme tamamlandı dedi orasını gördüm . çözemedim yaa bütün sürümlerini yükledim ama bi türlü olmadı..

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Hepsini silip önce 2.30'u sonra da diğerini bir dene bakalım olacak mi

xpasha

xpasha

Üye
yine olmadı yaa ayar oldum şimdi bak :(

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Bütün python uygulamalarını kaldır daha sonra da xplore ile arama bölümüne gir. Tabi bunu yapmadan önce rompatcherda open4all ve xploreda gizli dosyalar acık olsun. Aramayı c'de yap ve çıkan tüm python olanları sil bir daha kurmayı dene

xpasha

xpasha

Üye
Symbianizm dediklerini yaptım ve bir kaç tane dosya buldum sildim daha sonra v2.30 u yuklemeye calıştım aynı hatayı verdı fakat v2.0 da hata vermedı yükleme tamamlandı ancak bu seferde ortada simge falan yok vede python uygulamalarıda calıstırmadı

Symbianist

Symbianist

Üye
Symbianizm dediklerini yaptım ve bir kaç tane dosya buldum sildim daha sonra v2.30 u yuklemeye calıştım aynı hatayı verdı fakat v2.0 da hata vermedı yükleme tamamlandı ancak bu seferde ortada simge falan yok vede python uygulamalarıda calıstırmadı

tüm pythonları kaldır ne var ne yok. Hatta dediğim gibi xplore ile c ve e de arama yap *python* (yıldızlarla birlikte yaz) yaz aramaya. hepsini sil bir de öyle dene olmadı diğer programları gönderirim.

xpasha

xpasha

Üye
çok uğraştım ama oldu :) komple format attım c : ye ve e: ye en baştan kurdumve oldu teşekkürler ..

Symbianist

Symbianist

Üye
Format yerine onu da yapsan olurdu ya neyse rica ederim

skyman_352451

Üye
ne pytonmuş bir işe yarasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt