Pyramid bloxx 240*400 bilen varmı bi yerde bulamadım bi turlu klavyesizinden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Pyramid bloxx 240*400 bilen varmı bi yerde bulamadım bi turlu klavyesizinden
ben media markt da samsung starı kurcalarkene pyramid bloxxu gördüm hoşuma kaçtı :D bende dedim onda var montemde neden olmasın :D aradım ama bulamadım buldukları klavyeliydi kaldırmaya calıştım (o kodu modu yapıştırrdım fln) ama olmadı xD o yüzden iyilik seven birisi klavyesini kaldırıp koyarsa cok mutlu eder beni :D teşkürler şimdiden

ege970

ege970

Üye
tamam veriyorum bir dakika :)

qimoo

qimoo

Üye
Benim konlar arasında vardı ama..

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Diğer Herşey İçin Buraya Bir Bakıver..burda var
http://www.maxicep.com/samsung/gene...uvar-kagidi-bilgiler-15-06-2010-a-322495.html

Ve İstediğin pyramid bloxx oyunu klavyesiz.. buyur

indirdim teşekkürler üstteki linkde olan dosyaları zaten teli aldığımda indirmiştim işe yarıyo zaten teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

Benim konlar arasında vardı ama..
Konularına baktım zaten çok konu olduğundan daraldım bıraktım bi yerden sonra ama yararlı linklerin var :) saol yani o konudada :)

Aslında qimoo ya tesekkur etmem lazım çunku ege970 in verdigni indirdim dil secemedm haliyle oyun açılmada :) ama yinede uğraşmışsiniz teşekkür ederim qimoo sana ozellikle sagol :)

Aslında qimoo ya tesekkur etmem lazım çunku ege970 in verdigni indirdim dil secemedm haliyle oyun açılmada :) ama yinede uğraşmışsiniz teşekkür ederim qimoo sana ozellikle sagol :)

yusf1

Üye
arkadaşlar bide tam yapmak için şifresi olsa süper olcak nedir bilirmisiniz?

tolga_39

Üye
slm ben tolga tanışmak isterim sizinlen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt