PWNAĞETOOL 4.1 çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
PWNAĞETOOL 4.1 çıktı
Apple TV 2G, iPad, iPod Touch 2G 3G, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G PwnageTool 4.1 Yayınlandı


Sizlere geçtiğimiz günlerde vermiş olduğumuz ve Apple TV 2G, iPad, iPod Touch 2G 3G, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G cihazlarında custom firmware hazırlayabileceğiniz yeni PwnageTool 4.1 geliyor haberi ile bugün itibari ile belirttiğimiz yeni araç yayınlandı. Böylelikle bir ilk olarak Apple Tv 2G için custom fw ile jailbreak imkanı da sunulmuş oldu. Dev Team ekibini hazırladığı ve Limera1n exploiti tabanlı, pwnage2 exploit'i ile hazırlanan PwnageTool 4.1 sizlerle.
Daha önce de belirttiğimiz gibi PwnageTool aracı sizlerin özelleştirilmiş, aktivasyonlu bir şekilde jailbreak yapabileceğiniz custom IPSW dosyaları hazırlamanıza yarar. Daha sonra bu firmware dosyasını iTunes üzerinden ilgili cihaza yükleyerek jailbreak yapmanızı sağlar. Custom firmware hazırlarken seçeneklerden Cydia seçimi, cihazın aktivasyonu seçenekleri işaretlenerek jailbreakli bir halde cihazlarınıza yüklenir. Daha sonra da unlock ihtiyacı duyan kullanıcılar haşen son sürümü yayında olan basebandler için ultrasn0w ile de cihazlarınızı unlock yapabilirsiniz.

Unlock dışında her şeyinizi PwnageTool 4.1 ile hazırlar ve cihazınızı jailbreakli bir şekilde. kullanılır hale getirebilirsiniz. Şu an için Mac OS X sürümü yayınlanan pwnagetool2u yazımızın sonundaki linkten indirebilirsiniz.

Not: Bu program unlock uygulaması değildir ve unlock da yapmaz. İşlevi sadece ve sadece bulunduğunuz baseband sürümünü yükseltmeden sürüm yükseltmesi yapmanızı sağlar. Eğer unlock için uygun bir baseband sürümünüz varsa mevcut jailbreakli telefonunuzu nasıl unlock etmişseniz aynen unlock edebilirsiniz. Yeni baseband olan ve cihazını unlock edemeyenler, cihazını zaten şu anda telefon olarak kullanamamaktadırlar. Bu tür sorununuz varsa yeni sürüm unlock çıkmasını bekleyeceksiniz demektir.

PwnageTool 4.1 - PwnageTool_4.1.dmg
 


cmlkrc

cmlkrc

Üye
"Daha sonra da unlock ihtiyacı duyan kullanıcılar haşen son sürümü yayında olan basebandler için ultrasn0w ile de cihazlarınızı unlock yapabilirsiniz."

???? unlock yapıyor yani öylemi burdan da bu anlaşılıyor.
 
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
unlock değil bu.baseband yükseltmeden 4.1 i yükleme baseband yükselmiyor unlock yapılabiliyor ..yükseltenler bekleyecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt