Pvp Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

atalay0534

atalay0534

Üye
    Konu Sahibi
Pvp Arıyorum
3 sene önce oyunu bıraktım ama can sıkıntısı işsizlikten yeniden başlamak istiyorum.Bildiğiniz efsun oranları %20 gelen(kılıç,bıcak 20 olacak) pvp var mı editli editsiz emek vslik fark etmez

avast

avast

Üye
20 gelen degilde oynarsan marsis 3000 online

atalay0534

atalay0534

Üye
    Konu Sahibi
bana 20 oran lazm en son 3 sene önce 30 oran oynadm bana böyle pvpler lazım dostum ben 15 oran sevmiyorum 20+lazm

avast

avast

Üye
bulabilirsen yaz o zaman :D

atalay0534

atalay0534

Üye
    Konu Sahibi
bulabilirsen yaz o zaman :D
Umudum pek yok oyunu bilmeyenler 15 oranlı pvplerde birbirini almaya uğraşıyor ben 20 oranlı pvpde millete nasıl tek atarm tek başıma nasıl bir bayrağı dağıtırım ona uğraşıyorum :)

avast

avast

Üye
Oyunu bilmeyenler mi :D :D cTs35

atalay0534

atalay0534

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu bilmeyenler mi :D :D cTs35
Valla millet bilmiyor adam ninjaya ortalama zarar kasan var ok savunmasıyla oklardan korunma arasındaki farkı bilmeyen var buyu hızı ruzgar ve şimşek hakkında bilgisi olmayan var :D bunlara tek atmak zevk vermiyor. Trde oynamıyodum zaten kasılmak bana göre değil :D ben vs atarım daha doğrusu köy basarım :D

avast

avast

Üye
Valla millet bilmiyor adam ninjaya ortalama zarar kasan var ok savunmasıyla oklardan korunma arasındaki farkı bilmeyen var buyu hızı ruzgar ve şimşek hakkında bilgisi olmayan var :D bunlara tek atmak zevk vermiyor. Trde oynamıyodum zaten kasılmak bana göre değil :D ben vs atarım daha doğrusu köy basarım :D
neyse bulursan soyle gleirim

Enisina

Üye
bulursanız bende varım

@Safak

@Safak

Üye
Yok artik eskisi kadar pwp tadi eskisi gibi skilleri p yapiyodun seni yatiran yok simdi yok ona bas yok onu al uzun is

Üst Alt