5baris5 Üye meraba arkadaslar ben pv playeri yükledim ama açmıyor telefon modelim 6630 bü yüzden mi acaba
komando_01 Üye slm n 73 kullanıcısıyım.avea merkezde mobıl vızyon yarlarını ındırdım fakat hala ızleyemıyorum pv player gereklıymıs lutfen nasıl ındırecegım konusunda yardımcı olurmusunuz.teşk.
slm n 73 kullanıcısıyım.avea merkezde mobıl vızyon yarlarını ındırdım fakat hala ızleyemıyorum pv player gereklıymıs lutfen nasıl ındırecegım konusunda yardımcı olurmusunuz.teşk.
komando_01 Üye Negative' Alıntı: Video and müzik (3gpp, mpeg-4, h.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP) formatlarını oynatır. Genişletmek için tıkla ... slm arkadas emegıne saglık ama ben ındıremedım nokıa n 73 kullanıcısıyım.ayrıca bu programla tv ızleyebılırmıyım.şimdiden saol
Negative' Alıntı: Video and müzik (3gpp, mpeg-4, h.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP) formatlarını oynatır. Genişletmek için tıkla ... slm arkadas emegıne saglık ama ben ındıremedım nokıa n 73 kullanıcısıyım.ayrıca bu programla tv ızleyebılırmıyım.şimdiden saol