Pusat'ın Reytingleri İyi Gitmesine Rağmen Yayından Kaldırıldı. Peki Neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Dizini yayınlandığı cuma günleri tüm günde ilk üç ve ikinci sıraya girmesine rağmen final yapması kafaları karıştırdı. Yapımcı Osman Sınav dizinin yayından kaldırılması ile ilgili olarak, "Pusat'ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik." dedi.

Sınav 26 Nisan 2005'te de benzer bir gerekçe ile Kanal D'de yayınlanan 'Kapıları Açmak'ı yayından çekmişti.

İlk ona girmenin bile başarı sayıldığı reyting sıralamasında Osman Sınav'ın bu tutumu sektörde kaliteli projelerin artacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. 13. bölümde ekrana veda eden Pusat'ta Sivas'tan çıkıp şampiyonluklara uzanacak bir boksörün hayatı anlatılıyordu.

Dizide Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide, Haluk Piyes (Pusat), Yasemin Balık (Hediye) ve Esin Civangil (Nergis) rol alıyordu.

mservank

Üye
ya tam da bugün arkdaşımla konuyu konuşuyoduk arkadaşım dizinin reytinginin düşük olduğunu söyledi hatta izlenme sırasında 15 mi 16 mu ne öyle bi şey dedi osman sınav da ilk 10 a gremeyen diziyi çekerim mi ne demiş öyle bi şeyler anlatmıştı

Konu Sahibi
Sürekli Ilk 3 Içerisindeydi Ancak 1. Olamadığı Için Kaldırılmış

ChavRash

Emekli Yönetici
Bunun yanında oyuncu kadrosu biraz acemiydi. 3 - 4 kişi dışında tüm oyuncular kasılıyordu.

BuRacK

Üye
valla yazık oldu...

ben hic tutmaz demistim...yanıldım...

Nazy

Üye
yazık olmuşş

Altun.

Üye
Osman sınav varsa projeler tutyr genelde. osman sınav turk halkının nelere ilgi çekeceğini gerçekten iyi analiz ediyor
damara göre şerbet yani

o9uz

Üye
iyi ki kalktı kalitesiz ve saçma bi diziydi.türkiye de box tutulan bir spor deil.bunun yerine futbol içerikli bir dizi yapsınlar.bakın nasıl tutuyo.bide her diziye aşk bulaşmasın yaaa.kadınların gereksiz romantizmleri yüzünden diziler saçmalaşıyor.yeter artık aşk dizilerine hayır

Konu Sahibi
Yayından Kaldırılma Nedenini Anladım Kesinlikle Osman Sınav Pars Narkoterör Dizisini çekmek Için Pusatı Yayından Kaldırmış Olmalı.

erdi58

Üye
PUSAT gelmiş geçmiş en iyi dizydi diyebilirim hayranlıkla izliyodum ama kaldırdılar işte napalım sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...