yani ama adam 41 megapiksele gerek yok biz 8 megapikselle bunu katlıyoruz diyo...![]()
Olympus haklı olabilir çünkü ne yaparsan yap o kadar küçük kamera merceğinde 41 mp tam performans vermez.E bu pureview'in daha iyi olduğunu kanıtlar çünkü pureview'deki kamera 5 MP o 41 MP olan şey sensör.Yani Pureview teknolojisi 5 Mp kamerayı yazılım ve donanım ile 41 MP yapıyor.Bu bilgi yanlış olabilir ama çok güvendiğim bir kaynaktan okumuştum.Ayrıca Olympus'ta Nokia'yla polemiğe girmişti.bizim 16 MP kameralarımızla yarışamaz diye ki daha telefon piyasada yoktu ve ne durumda bilen yoktu.Nokia'nın kamera konusunda telefon şirketleri arasında herzaman en iyi olduğunu biliyoruz.Tam diğer şirketler atak yapıp bu durumu bozmak üzereyken Nokia'nın verdiği bu büyük karşılı diğer şirketlerin karalayarak yok etmeye çalışması çok doğal.Bana göre donanımmış yazılımmış Nokia pek iyi bir dönemde değil -her ne kadar wp ile düzeleceğine inansamda- ama tasarım ve kamera konusunda bugüne kadar Nokia kadar başarılısını görmedim açıkcası.
Olympus haklı olabilir çünkü ne yaparsan yap o kadar küçük kamera merceğinde 41 mp tam performans vermez.
sen git aynı sensörü bir dslr makinaya tak bak ne oluyor gör
Imagesense deki çok mu büyük ayrıca nano teknolojinin hangi tarafın merceğinde daha iyi olduğunu tahmin etmemek zor değil(Nokia). 41 Mp ama ek olarak Carl zeiss lens ile sunulmuş.
Nokia yı anca karalamaya çalışırlar. Anca googledan alsınlar gazı saldırsınlar nokiaya.

Olympus sonuçta kamera firması.eleştiri yapabilirler.gazın kaynağını tahmin edebilmişsindirpeki bu gazın kaynağı neresi ?
Kuru fasulye![]()