PUNTADA THEMES FREE APEX/NOVA v1.0.0

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
PUNTADA THEMES FREE APEX/NOVA v1.0.0

AVCIUGUR

Üye
launcherdan çok telefonları beğendim TEŞEKKÜRLER

najanaja

Üye
bu duvarkağıtları, saat, havadurumu batarya widgetlerini bilen varmı ekranlar çok güzel olmuş ben daha çok onları sewdim bu widgetlerle resimleri bulmam lazım apk nın içine baktım önizlemedeki duvarkağıtları temaya ait değil apk içinde farklı resimler var. bu arada teşekkürler.

Widget uccw olabilir buna benzer skinler görmüştüm

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
biraz araştırdım evet uccw skiniymiş normal widget değil sanırım tam anlamadım uccw neydi yaw yazılım mı launcher mı? çok güzel skinleri var xda da bu uccw nin.onuda buldum Ultimate custom widget miş markette ücretsiz önce onu yükliyem sonra skinlerini bulam

Tepkiler: yaren_dede

Cok guzel skinler var ama cogu ucretli onlarinda belesi biraz zor bulunuyor

najanaja

Üye
Cok guzel skinler var ama cogu ucretli onlarinda belesi biraz zor bulunuyor
ewet harika skinler var gerçekten. o sorun deil elbet buluruz bu yukarıdaki önizlemedeki soldaki analog saati buldum çok güzel duruyo şimdi ortadaki havadurumlu olanı bulam marketten de bikaç ücretsizlerden yükledim onlarda da güzel olanlar var. ben biraz araştıram bunun çeşitlerini tam bana göre bi proymuş arkadaş iyiki bu temayı paylaşmış yoksa haberim olmazdı bu uygulamadan tabi bide o duwarkağıtlarını bulmam lazım

Xda da guzel skinler var ama dun birini indirdim zip olarak paylasmis icinde resimler var apk degildi.
Apk olarakda paylasiyorlarmi acaba

najanaja

Üye
Xda da guzel skinler var ama dun birini indirdim zip olarak paylasmis icinde resimler var apk degildi.
Apk olarakda paylasiyorlarmi acaba
walla bilmiyom daha oraya pek bakmadım şu ekrandaki widgeti arıyom şimdi ismini öğrendim şimdi bulması kaldı önemli olan ismiydi onu bulduktan sonra gerisi geliyo