Punk kodunu girdim ama

Sponsorlu Bağlantılar

v3yc3ll

v3yc3ll

Üye
    Konu Sahibi
Punk kodunu girdim ama
:ağlarım::off:Bu gün pin kodu yerine kilit lodunu 3 defa girdim yanlışlıkla sonra punk kodunu girdim punk kodu kabul edildi ama yeni şifre dedi onuda yaptım sonra yeni şifre tekrarı dedi ona yeni şifrenin aynısını girdim fakat kod kabul edilmedi dedi bunu 3-4 defa denedim ve mutlu son hat bloke edildi ne yapa bilirim :off::ağlarım:

etkiweb

etkiweb

Üye
Müşteri hizmetlerini ara bence

celibar

celibar

Üye
puk kodunun doğrulanması yeni pin numarasının girilmesinden sonra kontrol edilir.yani puk + yeni pin kodu+ yeni pin kodunun tekrar girilmesi + tamam =pinin değişmesi.en yakın avea bayisine gidip yeni simkartınızı alacaksınız.

^^Positive^^

Üye
:ağlarım::off:Bu gün pin kodu yerine kilit lodunu 3 defa girdim yanlışlıkla sonra punk kodunu girdim punk kodu kabul edildi ama yeni şifre dedi onuda yaptım sonra yeni şifre tekrarı dedi ona yeni şifrenin aynısını girdim fakat kod kabul edilmedi dedi bunu 3-4 defa denedim ve mutlu son hat bloke edildi ne yapa bilirim :off::ağlarım:

Sen puku hatalı girmişsin hatalı girince 3 denemeden sonra yeni şyifre girirn(puku yanlış girsen bile) diye yazı geliyor giriyorsun ama olmuyor....Tek çare avea bayiine gidip numarayı açtırmak....

Üst Alt