Puma ayakkabı garanti hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Puma ayakkabı garanti hakkında
Puma ayakkabım yanlardan açılma yaptı ve aynı zamanda ayağıma vuruyor. Yalnız ayakkabıyi bir çok kez ıslak mendil ile sildim. Şimdi garantiye verip şansımı denemek istiyorum. Ayakkabı hepsi burada üzerinden alınmış ve faturası bulunmaktadır. Ben simdi herhangi bir Puma mağazasına gitsem garantiye verebilir miyim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şansını dene derim. Garanti puma garantisi ise şansın olabilir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Açılma kısa sürede olduysa alırlar ama uzun süre geçmişse kullanıpta bu hale getirmişsiniz diyebilirler.
Benimde nike'tan aldığım ayakkabı vuruyordu o kadar aşırıya gitmişti ki topuk yerimkanamıştı sadece 2 km falan yürümüştüm 1 hafta giyinmedim geri verdim ücretini geri vermişlerdi tabi geri verirken alan kişi bu ayakkabıyı hiç mi giyinmediniz dedi.
Basketboll ayakkabısı vardı oda nike'tı ama 5 ay gibi bir sürede açıldı aldığım yere götürdüm sonra fabrika kontrolünde aşınmış/kullanılmış kullanıcıdan kaynaklı gibi geri dönüşü oldu

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
aradan 3 ay geçti ama topuk yerim resmen kanadı benimde ayakkabıyi giyemez hale geldim şuanda. Garanti şansımı denemek istiyorum. Ana nereye yollanir nereye verilir onu bilmiyorum. Hepsi burada ile iletişim e gecsem yardimci olurlar mı bana

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
güncel

ozakin70

ozakin70

Üye
3 ay geçmiş iç açıcı bi durum değil klasik cevap kullanıcı hatası

Üst Alt