Puffin Web Browser 2.2.5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Puffin Web Browser 2.2.5
App Store Bilgileri

<<< Linkler >>>

15097

15097

Üye
installous'tan hatırladım bu linkleri :ehe linkler için :tşk: ne zamandır indireyim diyordum hep unutuyordum bu iyi oldu :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

Türe

Türe

Üye
bunları telefona nasıl yükleriz yahu kullanmayalı unuttum yardımcı olursanız sevinirim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bunları telefona nasıl yükleriz yahu kullanmayalı unuttum yardımcı olursanız sevinirim :hmmm

Valla iOs hakkında hiç bilgim yok :) Telefonda atıp yüklenmiyor mu? Yoksa iTunes ile falan pc'ye bağlayarak mı yükleniyor? Beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Türe

Türe

Üye
Bildiğim kadarıyla indirdiğin ipa uzantılı dosyaya çift tıklayınca itunes tan yüklüyordu ama :hmmm

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla indirdiğin ipa uzantılı dosyaya çift tıklayınca itunes tan yüklüyordu ama :hmmm

Öncelikle .ipa uzantılı dosyaları (ister oyun ister uygulama olsun) üzerine tıklayarak çalıştırabilirsiniz.Üzerine tıkladığınız .ipa uzantılı dosyaları bilgisayarınızda yüklü olması gereken iTUNES programı otomatik olarak görecektir. iTunes gördükten sonra iTunes üzerinde bulunan SYNC tuşuna basmanız halinde zaten iPhone telefonunuza oyunu ya da uygulamayı yükleyecektir.

Türe

Türe

Üye

Öncelikle .ipa uzantılı dosyaları (ister oyun ister uygulama olsun) üzerine tıklayarak çalıştırabilirsiniz.Üzerine tıkladığınız .ipa uzantılı dosyaları bilgisayarınızda yüklü olması gereken iTUNES programı otomatik olarak görecektir. iTunes gördükten sonra iTunes üzerinde bulunan SYNC tuşuna basmanız halinde zaten iPhone telefonunuza oyunu ya da uygulamayı yükleyecektir.

İyi iyi doğru hatırlıyormuşum :ehe

• Beğen
cigo68

cigo68

Üye

Cihazın jaillbreak ve Installous kurulu olması gerek.
İfunbox gibi programlar ile yükleniyor. İtunes ile değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt