PUBG Mobile'a Drone Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
PUBG Mobile'a Drone Geliyor!
PUBG Mobile, Fortnite ve Call of Duty ile daha iyi rekabet edebilmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Yeni özelliğin Call of Duty’den esinlenildiği açıklandı.

PUBG Mobile için drone dönemi başlıyor
Call of Duty’nin mobil oyun sektörüne girmesi ile birlikte rekabet ortamı daha da kızıştı. Bunun üzerine bazı güncellemeler yapan şirket, şimdi de drone için testlere başladı.

Bir YouTuber’ın keşfettiği yeni özellik 2020 yılını bekleyebiliriz. Güncelleme konusunda henüz kesin bir bilgi yok ancak bu özelliğin 2020 yılına kadar bekletileceği tahmin ediliyor.


Oyunun Çince sürümünde ortaya çıkan bu özelliğin detayları hakkında net bir bilgi yer almıyor. Sızdırılan video üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse PUBG Mobile drone özelliği Call of Duty’den farklı çalışıyor.

Call of Duty’de dronelar saldırı için kullanılıyor. PUBG Mobile drone özelliği ise diğer oyunculara casusluk yapmak için hazırlanmış. Ayrıca oyuncular diğer oyun modlarında da bu özelliği kullanabilecekler. Rage Gear modunda da kullanılabilen özellik, oyunun seyrini değiştireceğe benziyor.

Önümüzdeki aylarda özelliğin PUBG oyununu nasıl değiştireceği daha iyi anlaşılacak. Haritada insanlarla karşılaşmak için hareket etmek yerine farklı stratejiler ile rakipleri bulmak oyuncuların yararına olacaktır.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, MAK071 ve Mesut Aktaş


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
2012 yılında tuşlu telefondan oynadığım bir oyunda drone vardı. Uçan silah dediydim herhalde
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli
MAK071

MAK071

Üye
Şuan sıkıntıdan büyük çoğunluk bu oyunu oynuyor sanırım. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli

Benzer Konular



Üst Alt