PUBG Mobile 10. sezon güncelleme boyutu ve detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
PUBG Mobile 10. sezon güncelleme boyutu ve detayları


8 Kasım’dan itibaren 0.15.5 güncellemesine kavuşacak olan PUBG Mobile 10. sezon için de girişi yapıyor. Yeni güncellemenin detayları paylaşıldı.

Popüler Battle Royale oyunu PUBG Mobile 10. sezon için hazır. 8 Kasım’dan itibaren yeni bir güncellemeyle oyuncularla buluşacak olan 0.15.5 sürümü, Kıyamet temalı yeni sezonu da beraberinde getiriyor. Güncelleme gelmeden önce gelecek içeriklerle ilgili yayınlanan resmi yazıda, telefonunuzda ne kadar yer açmanız gerektiği de kaydediliyor. iOS kullanıcıları için yaklaşık 0,24 GB alan isteyen bu güncelleme, Android kullanıcıları için 0,21 GB alan talep ediyor. Farklı sürümleri kullanan oyuncuların birbirlerini oyuna davet edemeyeceğini de hatırlatalım. Güncellemeyi 8-14 Kasım arasında yapanlar 20 Silver, 2.000 BP ve 1 Blue Glider Trail elde edecek.

PUBG Mobile 10. sezon Wasteland’e taşınıyor
Kıyamet sonrası bir sezona giriş yapıyoruz. Fury of the Wasteland yeni ödüllerin yanı sıra Royale Pass’i de hediye edilebilir hale getiriyor. Yeni güncellemede Royale Pass için arayüz gelişiminin yapıldığı da belirtilmiş. Güncelleme Team Deathmatch moduna yeni bir harita getiriyor. Ruins isimli yeni harita gizemli, antik kalıntıların bulunduğu, yağmur ormanları arasında kalmış bir yeri oluşturuyor. 0.15.5’in getirdiği yeni silah ise MP5K oluyor. Bu silahın sadece Vikendi haritasında çıkacağı belirtilmiş. Vector’un yerine geçtiği kaydediliyor. Yine Vikendi’ye özel olacak şekilde yeni araç Zima da oyundaki yerini alıyor.

Bir de hemen bu güncellemeyle değil ama yakında gelecek detaylar var. Onlardan biri bir Şahin. Oyuncular şahinleri için çeşitli materyaller toplayabilecek. Bir diğer yenilik ise karakter ekranında bizi karşılıyor. Yeni karakter Araç Mühendisi Sara oluyor. EVO modlarında kullanılabilen Sara, araçların aldığı hasarı azaltabiliyor. Güncellemeyle ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Yunusnnzjjsj
Cevap
6
Görüntüleme
327
Hhk78
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
387
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
265
z.turk30
Eren Değerli
Cevap
4
Görüntüleme
388
Eren Değerli


Üst Alt