PUBG Lite Android APK yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
PUBG Lite Android APK yayınlandı
PUBG Lite Android APK yayınlandı

Android sürümü için geliştirilen PUBG Lite APK'si bugün itibariyle Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilmeye başlanıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Tencent Games tarafından hazırlanıp oyun dünyasına merhaba diyen PUBG isimli yapım, Lite olarak isimlendirilen versiyonu ile birlikte daha düşük seviye akıllı telefonlara merhaba dedi. Giriş ile orta segment için hazırlanan tüm mobil cihazlarda bu sürümle birlikte PUBG Mobile artık oynanabilir hale gelecekken, oyunun orjinal sürümünden çok daha düşük bir performans vaat ettiğini de belirtelim.



Oyunun bu sürümündeki grafikler ana sürüme göre çok daha basit bir şekilde tasarlanırken, ayrıca oyuncuların en çok şikayet ettiği 2 konu olan batarya problemi ile fazla internet tüketiminin de üstesinden geliyor. Yani bu sürüm ana sürüme göre internet paketinizden çok daha düşük bir oranı çalıyor.



Sunduğu içerik ve detaylara göre ana sürümden herhangi bir farkı bulunmayan yapımda, 100 kişi yerine 40 kişi ile maç yapabiliyorsunuz. Ayrıca yayınlanan haritalarda 8x8 kilometre yerine 2x2 kilometre olarak tasarlanırken, ses kalitesi ve performansı da ana sürüme göre biraz daha kalitesiz.



Tüm bu eksi yönlerine rağmen PUBG Mobile Lite APK ile muhteşem bir oyun deneyimi sizi beklerken, herhangi bir ücret ödemeden oyunu üzerinden cep telefonlarınıza yükleyebileceksiniz.

PUBG Lite Android APK yayınlandı
 

Ekli dosyalar



Üst Alt