blastx
Üye
-
Konu Sahibi
-
inş. faturasızlarada yaparlar
Arkadaşlar pttcell de konuşma paketleri nasıl
inşallahBencede olmalı faturasızlara
vaybeee 7 sene oldu mu bu kaplumbağa paketi çıkalıyaşasın pttcell !!!! keşke faturasız hatlarada sınırsız yapslardı> bıktım usandım artık bu vodafondan 7 yıldır sırf bunun interneti için diğer operatorlere geçemiyorum.kaplumbağa hızında bu gun mesaj geldi 11 tele kesmişler > zam yapıyorlar fakat kb larda hiç artış olmuyor.diğer operatorlar kurtarın bizi bu vodafondan help imdaaaaat ((( imdaaaaaaaat !!!!
turkcell egeçin 6 ay boyunuca 9.90 500 mb bitince sınırsız 96 kps kullanın 6 ay sonra devam etmese 1 gb bitince sınırsız 96 kps 19.90 kullanın vodafone 96 kps hız veremiyor artık müşterinin kıymetini anlasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi de 6. aydan sonra 20 tl ödersek koyar be arkadaş öğrenciyiz sonuçta
faturasiz hatlara 1gb yi 14,5 veriyorlar sınırsızı 10 liraya hayatta vermezler
turkcell gittim hattımı taşımak için bana daha önce hiç turkcelli olmadığım için net paketini alamayacağımı söylediler bende farklı bir yöntem düşündüm belki benim gibi yapabilecekler verdır diye paylaşıyorumhaklısında kardeşim ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz 6 az sonra ınşAllah başka çıkar ona geçersin tabi karar senin çünkü herzaman geçenler kazanıyor kalanlar hep ikinci planda
Verırler 10 tl sınırsız alacan bakalım başka ne verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?