Pttcell sinirsiz internet paketi faturasiz hatlarada açilsin diyenler destek verin

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell sinirsiz internet paketi faturasiz hatlarada açilsin diyenler destek verin
arkadaşlar bildiğiniz üzere pttcell faturalı hatlara 10tl ye 1gb adil kotalı sonrasındaysa 128kb/sn ile devam eden sınırsız paket açmış durumda sızde benim gibi vodafone un 11 tl yapmış olduğu sınırsız kaplumbağa paketinden sıkıldı iseniz destek verin faturalıya açtıkları paketi faturasızlarada çıkarmaları yönünda talep bildirelim sonuç olarak ptt yeni bir oparator ve müşteri toplamak için kampanyalar yapmaya devam edeceklerdir bu konuda yoğon bir talep olursa kayıtsız kalmazlar diye düşünüyorum
hadi sizde 2 dakikanizı ayırın ve bir telep fromuda siz oluşturun
PTTCELL MH 4446788
TEŞEKKÜRLER

cobra1999

Üye
yaşasın pttcell !!!! keşke faturasız hatlarada sınırsız yapslardı :( >:( bıktım usandım artık bu vodafondan 7 yıldır sırf bunun interneti için diğer operatorlere geçemiyorum.kaplumbağa hızında bu gun mesaj geldi 11 tele kesmişler >:( zam yapıyorlar fakat kb larda hiç artış olmuyor.diğer operatorlar kurtarın bizi bu vodafondan help imdaaaaat :(((( imdaaaaaaaat !!!! :(

_erdal_

_erdal_

Üye
inş. faturasızlarada yaparlar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar pttcell de konuşma paketleri nasıl

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pttcell de konuşma paketleri nasıl

faturasızda 20 tl yuklendiğinde 5dk/30 kuruş pttcell lilerle 3000 dk hediye ve (3 ay buynca 20 tl yulemeye her yöne 200 dk hediye NT kampanyasıdır)

fatauralıda 24 tl 500 dk + pttcell ile 3500 dk dir ilk 3 ay + olarak heryöne 200 dk ve 200 sms hediyedir ve sadece bu paket ile sınırsız net paketi alınabilinir

- - - Eklendi - - -

Bencede olmalı faturasızlara
inşallah :)

- - - Eklendi - - -

yaşasın pttcell !!!! keşke faturasız hatlarada sınırsız yapslardı :( >:( bıktım usandım artık bu vodafondan 7 yıldır sırf bunun interneti için diğer operatorlere geçemiyorum.kaplumbağa hızında bu gun mesaj geldi 11 tele kesmişler >:( zam yapıyorlar fakat kb larda hiç artış olmuyor.diğer operatorlar kurtarın bizi bu vodafondan help imdaaaaat :(((( imdaaaaaaaat !!!! :(
vaybeee 7 sene oldu mu bu kaplumbağa paketi çıkalı
allahım zaman nasılda su gbii geçiyor

xenon56

xenon56

Üye
pttcell de sms yok mu ya ?

ali.44

ali.44

Üye
2010 da çıkmadımı ya

oguzalp44

oguzalp44

Üye
turkcell egeçin 6 ay boyunuca 9.90 500 mb bitince sınırsız 96 kps kullanın 6 ay sonra devam etmese 1 gb bitince sınırsız 96 kps 19.90 kullanın vodafone 96 kps hız veremiyor artık müşterinin kıymetini anlasın

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
turkcell egeçin 6 ay boyunuca 9.90 500 mb bitince sınırsız 96 kps kullanın 6 ay sonra devam etmese 1 gb bitince sınırsız 96 kps 19.90 kullanın vodafone 96 kps hız veremiyor artık müşterinin kıymetini anlasın

iyi de 6. aydan sonra 20 tl ödersek koyar be arkadaş öğrenciyiz sonuçta :D

oguzalp44

oguzalp44

Üye
6 ay sonra ne olacağı belli olmaz 9.90 a 6 ay idare et pttcel de tek başına vermiyor konuşma ile beraber 35 tl yi buluyor

ali.44

ali.44

Üye
iyi de 6. aydan sonra 20 tl ödersek koyar be arkadaş öğrenciyiz sonuçta :D

haklısında kardeşim ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz 6 az sonra ınşAllah başka çıkar ona geçersin tabi karar senin çünkü herzaman geçenler kazanıyor kalanlar hep ikinci planda

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
xenon56

xenon56

Üye
faturasiz hatlara 1gb yi 14,5 veriyorlar sınırsızı 10 liraya hayatta vermezler

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
haklısında kardeşim ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz 6 az sonra ınşAllah başka çıkar ona geçersin tabi karar senin çünkü herzaman geçenler kazanıyor kalanlar hep ikinci planda
turkcell gittim hattımı taşımak için bana daha önce hiç turkcelli olmadığım için net paketini alamayacağımı söylediler bende farklı bir yöntem düşündüm belki benim gibi yapabilecekler verdır diye paylaşıyorum

1 hattımı cep özgur e taşıyacahım ardından 35 lira yükleyip hediye 120 dk yı alacağım 2 kardeşim vodafonlu olduğu için 20 tl yi ona yollayıp 19luk kople özgürlük paketi almasını sağlayacağım 3 hattımda kalan 15 lirab ile aylık cepnet paketini alacağım somuç kalan bakiye 3 tl ve 30 tl ye 2 kişi ay ı çıkarmış oldu :)

• Beğen
Tepkiler: ag400xl

alperenusta97

Üye

bak burda 44luk 1500 dk her yone vs var, ucuz diger 3 buyuk peratore gore, ama bu fazla diyosan 24lük sınırsız netli smsli 500 dk her yoneli var ona da bak derim

Üst Alt