Scofield™
Üye
PTT kapıda ödeme ile alışverişte sorun çıkarmı?
PTT kapıda ödeme sistemi ile telefon alıcam ama ilk önce biraz bilgi edineyim dedim google dan araştırdım kimisi kötülüyor kimsisi PTT 'den başaka kargo kullanmam diyor bende böyle bi konu açayım dedim...
Asıl sorum ise şudur;
Kargo geldikten sonra açtıgımızda geri iade hakkkımız yokmuş.. eger böyle ise bu saçmalık ya adam bana kargoda çin malı gönderdi veyahutta korgonun içine taş koyup gönderdi(bu biraz abartı olabilir ama yapan çıkar belki) bu durumda ne yapabilirim?
Aklıma bi yandanda kargoyu getiren çalışanı durdurup şahitlik ettirmek geliyor ama yaparmı acaba.. ?
Asıl sorum ise şudur;
Kargo geldikten sonra açtıgımızda geri iade hakkkımız yokmuş.. eger böyle ise bu saçmalık ya adam bana kargoda çin malı gönderdi veyahutta korgonun içine taş koyup gönderdi(bu biraz abartı olabilir ama yapan çıkar belki) bu durumda ne yapabilirim?
Aklıma bi yandanda kargoyu getiren çalışanı durdurup şahitlik ettirmek geliyor ama yaparmı acaba.. ?

) Benim tek bir diyeceğim birsey var sakın bu sekilde alma kardeşim. Müdür ile görüştüm müdür beni ilgilendirmez dedi ve yolu gösterdi