yalnizkalp21
Üye
psx oyunlari(romlari) ecm uzantili dosyalara cözum
slm arkasaslar az once bi arastirma yaptim ve sonuca ulastim hemen sizlerle paylasiyorum
eger benim gibi netten psx iso dosyalarini indirenler varsa ve bu dosya ecm uzantili cikarsa nasil halledecgiz
ilk once ecm tools indiriyıuruz bende var ama ekleyemedim
siz googleden bulun bulamayanlara yardimci olmaya calisirim
ecm tools indirdikten sonra iki exe dosyasi cikiyo bunlardan unecm olanini kullanicaz
ecm uzantili rom umuzu mouseyle unecm nin uzerine surukleyip birakicaz ve oyunlari tele atip acabilecegiz
not ecm bir sıkıstırma programi ve cogu sitedeki psx rom lari ecm uzantili iniyo pc ye psx4 m yi tavsiye ederim psx oyunlari icn o da depolarda mevcut ins yardimci olmusumdur
eger benim gibi netten psx iso dosyalarini indirenler varsa ve bu dosya ecm uzantili cikarsa nasil halledecgiz
ilk once ecm tools indiriyıuruz bende var ama ekleyemedim
siz googleden bulun bulamayanlara yardimci olmaya calisirim ecm tools indirdikten sonra iki exe dosyasi cikiyo bunlardan unecm olanini kullanicaz
ecm uzantili rom umuzu mouseyle unecm nin uzerine surukleyip birakicaz ve oyunlari tele atip acabilecegiz
not ecm bir sıkıstırma programi ve cogu sitedeki psx rom lari ecm uzantili iniyo pc ye psx4 m yi tavsiye ederim psx oyunlari icn o da depolarda mevcut ins yardimci olmusumdur
ben kullanıyorum mükemmel