PSP'den anlarım diyen bir baksın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
PSP'den anlarım diyen bir baksın :)
Arkadaşlar aslında oyun konsolları bölümüne açıcaktım ama orda kımse yok burasıda konu dışı sorun olmaz sanırım. Şimdi benım çok yakın bir arkadaşım PSP GO aldı.Merak etmeyın nasıl kullanılır diye sormucam,okadarını falan biliriz. Şimdi satın aldğında kırdırmış birsürü oyun yükletmiş falan.Biz internetten oyun ındırıp yuklemek istesek virüssüz guzel bir site varmı bildiğiniz? Sonra şöle ipuçları,önerilerilerinizi falan almak istoyorum .Şarj ömrü konusuda,çabuk eskımemesi yada çabuk bozulmaması konusunda.İşte önerilerinizi falan bildiğiniz şeyleri söylersenız sevinirim. :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben varım.:d: tavsiyem ekrana bir film taktırın.çünkü ekran,psplerde çok çabuk kirlenir.birde versiyonu 6.20 falansa şu anda piyasadaki oyunların hepsini çalıştırır.oyun sitesi öneremem,ama internette pspvadisi,oyuncehennemi gibi sitelerden indirebilirsin.bunun haricinde googlede romfreaks psp roms diye arattırırsanız psp oyunları olan bir site var,oralardan bakabilirsiniz.birde psp yi kapatmamasını öneririm.çünkü bazı versiyonlarda kırdırdıktan sonra kapatınca yazılım uçabiliyor.eger olurda bir gün yazılım uçarsa(versiyonu yazmamışsınız ama...) internetten aşama aşama araştırıp kendi de yapabilir.zor bişi degildir.hayırlı olsun...

Utku

Utku

Üye
Konsolda Korsana karsıyım pcde karsı degılım ama:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Utku™;3572039' Alıntı:
korsanın zevki asıl konsolda çıkar :D:ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3572039' Alıntı:
Fiyatı görursen bizim yanımıza gelirsin :ehe

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar aslında oyun konsolları bölümüne açıcaktım ama orda kımse yok burasıda konu dışı sorun olmaz sanırım. Şimdi benım çok yakın bir arkadaşım PSP GO aldı.Merak etmeyın nasıl kullanılır diye sormucam,okadarını falan biliriz. Şimdi satın aldğında kırdırmış birsürü oyun yükletmiş falan.Biz internetten oyun ındırıp yuklemek istesek virüssüz guzel bir site varmı bildiğiniz? Sonra şöle ipuçları,önerilerilerinizi falan almak istoyorum .Şarj ömrü konusuda,çabuk eskımemesi yada çabuk bozulmaması konusunda.İşte önerilerinizi falan bildiğiniz şeyleri söylersenız sevinirim. :)

Virussuz güzel bir site olarak şu siteden fix'li PSP oyunlarını indirip, hafıza kartına atarak arkadaşınız sorunsuzca oyun oynayabilir. İndirmek istediğiniz oyuna tıklıyorsunuz ve "descargar torrent" yani torrent dosyasını indir diyorsunuz ve Utorrent veya Bittorrent yardımı ile oyunu indiriyorsunuz. PSP serilerinin şuan en dayanıklı olan modeli PSP 3004'dür. Temiz ve titiz kullandığınız sürece çok uzun zaman diliminde sizi tatmin edecek bir konsoldur ve şuan PSP serilerinin en iyi Donanımını kullanır ki, PSP Go'da buna dahildir. Ayrıca mangdaşire arkaşımızın dediği gibi, 5.50 Gen D3 ve 6.20 Pro B5 ve yukarı CFW ve Firmware güncellemesi ile şuan tüm çıkan oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz ve özellikle arkadaşınız CFW yapmayı bilmiyorsa cihaza dokunmasın. Çünkü olası bir "Brick" durumunda cihaz bir daha açılmayabilir ve Anakartının değişmesi gerekebilir. Buda garanti kapsamı dışarısında kaldığı için ekstra bir ücret demektir.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sitesini tavsiye ederim. ps2/psp/pc/xbox360/nds romları bulunur, tek link torrent olmayan oyunlardır, işini görür.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Virussuz güzel bir site olarak şu siteden fix'li PSP oyunlarını indirip, hafıza kartına atarak arkadaşınız sorunsuzca oyun oynayabilir. İndirmek istediğiniz oyuna tıklıyorsunuz ve "descargar torrent" yani torrent dosyasını indir diyorsunuz ve Utorrent veya Bittorrent yardımı ile oyunu indiriyorsunuz. PSP serilerinin şuan en dayanıklı olan modeli PSP 3004'dür. Temiz ve titiz kullandığınız sürece çok uzun zaman diliminde sizi tatmin edecek bir konsoldur ve şuan PSP serilerinin en iyi Donanımını kullanır ki, PSP Go'da buna dahildir. Ayrıca mangdaşire arkaşımızın dediği gibi, 5.50 Gen D3 ve 6.20 Pro B5 ve yukarı CFW ve Firmware güncellemesi ile şuan tüm çıkan oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz ve özellikle arkadaşınız CFW yapmayı bilmiyorsa cihaza dokunmasın. Çünkü olası bir "Brick" durumunda cihaz bir daha açılmayabilir ve Anakartının değişmesi gerekebilir. Buda garanti kapsamı dışarısında kaldığı için ekstra bir ücret demektir.

Sağol dostum PSP Go var işte gayet guzel. Sürümüde en son zaten kapatıp açılınca bişey olmadı

virus19

virus19

Üye
istediğin herşeyi bu sitede bulabilirsin :)

07oguz07

07oguz07

Üye
Eğer editler banlamayacaksa bir site önerebilirm sana :) ben yılalrdır kullanıyorum :good:

IntelLEGEND Boy

Üye
umarım reklam olmaz kardeşim bu sitede hako diye bir adam var arşivi süper:

caglet

caglet

Üye
PSP için olanlar PSP GO içinde oluyorsa zamunda.net sitesini öneririm.. % 110 hızlı ve %100 sağlam ve çalışabilir oyun ... Ama üyelik istiyor eğer istersen özel mesaj ile kendi kullandığım üyeliği veriyim

emrektlc

Üye
Benim de oyun indirdiğim özel bi site yok. İstediğim oyunu aratıyorum beğendiğimi indiriyorum :ehe

herifz

Üye
ben pek anlamam :S

enescebeci

enescebeci

Üye
bence psp go yerine 3004 al aldıysan da geçmiş olsun malesf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...