psp ucuza 170 pazarlıksız tellerle takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcf

Üye
    Konu Sahibi
psp ucuza 170 pazarlıksız tellerle takas
arkadaşlar pspden falan fazla anlamam korsan oyunları çalıştırıyor yani netten indirp yükleyin versiyonu kırılmış şekilde oğluma almıştım bu yüzden hor kullanılmış olup kasasında çizikler ve ekranında toz vardır ben bir defa temizledim dahada açmadım içini alan kişi bunları bilsin pazarlık istemiyorum eş deger fiyatta tellerle takas olur fiyat makul 170 1tl aşagı olmaz 4gb kartı sarj aleti ve içinde 4-5 oyunla beraber verilecek

05343596865 numaram bu saygılar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pspden falan fazla anlamam korsan oyunları çalıştırıyor yani netten indirp yükleyin versiyonu kırılmış şekilde oğluma almıştım bu yüzden hor kullanılmış olup kasasında çizikler ve ekranında toz vardır ben bir defa temizledim dahada açmadım içini alan kişi bunları bilsin pazarlık istemiyorum eş deger fiyatta tellerle takas olur fiyat makul 170 1tl aşagı olmaz 4gb kartı sarj aleti ve içinde 4-5 oyunla beraber verilecek

05343596865 numaram bu saygılar
birde pil kapagı tam oturmamakta

yagizbogac

yagizbogac

Üye
gerçekten çok şanslı bir oğlun varmış 1 yıldr para biriktiriyorum umarsızca psp alabilmek için biri hediye etmedi ya ... :(
eğer biraz temiz olsaydı kesin alırdm ama bu pspyede alıcı çıkacaktır hayırlı satışlar :)

haberdar

Üye
nokia 6280 telefonum var takas edebiliriz

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
psp almak ıstıyorum bnde ama bana glmez bu

kakka1243

Üye
ps2 ile taks et istanbul ewlden teslim okq

hoffman

Üye
150 liraya alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt