Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
psp satın alacağım yardım!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gearbox
Üye
Konu Sahibi
psp satın alacağım yardım!!!
Arkadaşlar ben bitane psp almak istiyorum uygun fiyata satmak isteyen varsa bekliyorum.
akliselim12
Üye
uygun derken ?
Gearbox
Üye
Konu Sahibi
kardeş sen satıcımısın psp varmı elinde ?
enes817_bjk
Üye
sLm arkadaşlar ben bi adet psp satın almak istiyorum sıfır veya ikinci el temiz olabilir fiyat aralıkları 150 ile 250 tl aralığında olursa sevinirim ....
Ayrıca içinde bi kaç adaet oyun olursa sevinirim detaylı olarak konusmak ısteyenler için mns adresim... [email protected] isteyen ekleyebilir....yanında kulaklığı kılıfı filan aksesuarları olması şartıyla istanbul/k.çekmece turkiye
--------------- Ekleme ---------------
0534 658 71 51 bu numaradanda ulasabılırsınız tekrar msn adresim [email protected]
kanarya_enes
Üye
bunu nasıl açacaz
RedColt
Üye
Bir psp sahibi olarak psp 3000 5.03 versiyonlu alın derim ... yersiyon kapatınca gidiyor ama uyku modundda idare ediliyor. Oyunlarda bu günlerde sarttı
1_9_0_5
Üye
bence hiç para harcama, bir minibook al, kur psp emülatörünü; bir oyuna 70 tl vermezsin en azından
1.si bende minilaptom yani netbookta var ama pspnin yerini tutmuyor.Onun taşıma kolayığı yok.
2.si oyunlara 70 tl felende vermeyeceksin internetten indirip psp ne atıcaksın
ozanbjk07
Üye
[email protected] arkadaşlar çok uygun psp ayarlarım. kırılabilir versiyon sıfır kutulu memorydenn oyun oynama
benim psp 3004 piano black var daha alalı 1 yıl olmadı sürümü kırılmıs içinde 4 tane oyun var. almak istiyen varsa [email protected] dan ulaşsın bana bu arada Balıkesir de oturuyorum ama kargo fln bişiler ayarlarız
neonxx
Üye
Kardeş ben satıyorum diğer ilanlar bölümümde bir bak istersen
USAForever
Üye
pixel de sorun varmı , tamir gördümü
batu3209
Üye
İsterseniz bende 6.20 kalıcı hackli psp var 250300 arası bi fiyatta anlaşabiliriz
gokhanbaycan
Üye
Bende bir tane pap var 2004 versiyonu 5.50 GEN D-3 4gb orjinal Sony hafıza kartı var bir kaç DVD oyun da var istersen satabilirim. Sadece ekrani kırıldı tamir edildi ve cihaz türkcedir. bütün oyunları oynatabilir