psp kırma sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kng95

Üye
    Konu Sahibi
psp kırma sorun
Arkadaşlar size psp kırmayla ilgili bi soru sormak istiyorum.Ben internetten psp kırmayla ilgili araştırma yaptım fakat bi sorunum var şimdi ben psp yi kırma işlemine başlamadan önce memory stick i formatlamama gerek var mı yoksa nette yazılanları direk yapıp kırabilirmiyim.Aynı şekilde kırılmış olan psp ye farklı bi cfw yüklerkende formatlamam gereklimi yardımlarınızı bekliyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar size psp kırmayla ilgili bi soru sormak istiyorum.Ben internetten psp kırmayla ilgili araştırma yaptım fakat bi sorunum var şimdi ben psp yi kırma işlemine başlamadan önce memory stick i formatlamama gerek var mı yoksa nette yazılanları direk yapıp kırabilirmiyim.Aynı şekilde kırılmış olan psp ye farklı bi cfw yüklerkende formatlamam gereklimi yardımlarınızı bekliyorum

PSP'yi ilk aldığınızda zaten Memory Stick'e format atarsınız ki, bu format video, mp3 vb. dosyaların gelmesi ve bu dosyaların içerisine attığınız verilerin sağlıklı çalışabilmesi için gerekli olan işlemdir. Onun için CFW İşleminden önce ister format atarsınız, ister atmazsınız. Orası size kalmış. Fakat CFW işlemi sırasında format atılmaz ki, zaten CFW yaparken hafıza kartı ile işlem yaptığınız için format atamazsınız. Format atarsanız tekrar baştan yüklemeniz gerekir. Ayrıca yarım veya yanlış yükleme sonucunda da cihaz açılmayabilir.

kng95

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler.Yalnız benim formatlamadan kastım şuan bende 6.35 pro a yüklü şimdi ben 6.35 pro b3 yapmak istiyorum bu işemi yapmadan önce yani cfw yükleme işleminden önce memory sticki formatlamam gerekiyomu yoksa direk pro b3 update i ve fast recovery i psp/game a atıp yükleyebilirmiyim

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Çok teşekkürler.Yalnız benim formatlamadan kastım şuan bende 6.35 pro a yüklü şimdi ben 6.35 pro b3 yapmak istiyorum bu işemi yapmadan önce yani cfw yükleme işleminden önce memory sticki formatlamam gerekiyomu yoksa direk pro b3 update i ve fast recovery i psp/game a atıp yükleyebilirmiyim

6.35 Pro yüklü olduğu hâlde Memory Stick'e format atamazsınız. Çünkü sürüm yükselttiğiniz için böyle bir durum söz konusu olamaz. PSP/GAME/UPDATE bölümüne direk olarak ilgili dosyayı atarak sürümü yükseltebilirsiniz.

07oguz07

07oguz07

Üye
Dostum gerek yok ilk aldığında ztn format yapmışsındır henle ve ya normal süresiz kırmayla yapabilirsin (süresiz kırmaya e isim verlir blimoyrum :aha::aha:) ondan sınra henle kırarsan psp her zmn uyku modunda çalıştırsrsın şarjı bittiğinde hemen hen gider tekrar yapman gerekir :) ama süresizde ona grek yoktur yapılışı daha zordur ama süresiz kullanımı var dır ayrıca süresizde versiyon yükseltme bir program ve ya mağaza ile yapılabiliyo fakat hende tekrar hen versiyonunu indirmen gerekir :)

A3rman

A3rman

Üye
O kadar almışın psp yi niye kırcaksın ki bozulduda sinirlendin mi yoksa :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt