KralBaykus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet arkadaslar gecen ay teknosadan psp go 16 gb almıstım.yanında 10 tanede orjınal oyun vermıslerdı.. yanlızz cd almadıgı ıcın oyun yukleyemıyorum.ınternetten ındırdıgım oyunlar dıger psplere uygun oldugu ıcın calısmıyor.. lutfn yardm edın.ya da psp 3004 hafıza kartıyla bırlıkte takas yapck olan warsa kabul edebılırm..
Yardımlarınız İçin Tskkrler dee Bizim Buralarda CWF Kıran Birileri Yok Burası Aliağa-İzmir. Birdee Diyelim ben kırmayı denedim. Brick Oldu Ve Öldü O Zaman Geri Dönüşü yok mu ..?
çankayada kırıyorlar.Yardımlarınız İçin Tskkrler dee Bizim Buralarda CWF Kıran Birileri Yok Burası Aliağa-İzmir. Birdee Diyelim ben kırmayı denedim. Brick Oldu Ve Öldü O Zaman Geri Dönüşü yok mu ..?
oyunu çankaya da en son 5 tlye yüklüyorlardı.zaten zam gelsede çok fazla gelmemiştir,en fazla 5 tl fark eder.ki büyük ihtimal hala 5 tldir.Birde Pspyi Kırdırınca Oyunu Kaça Yüklüyorlar. ...?
Birde Pspyi Kırdırınca Oyunu Kaça Yüklüyorlar. ...?
cue,bin uzantılı oyunlar da mı var? birde iso klasörüne iso ile cso uzantılı oyunları atıcagız,ekleme olarak birde klasör şeklinde oyunlar var,onları da psp/game dizinine direk klasör halinde atıcagız.CFW'den sonra Hafıza kartınıza bir ISO klasörü açıyorsunuz ve oyunları bunun içine atıyorsunuz. Yani ISO, BIN, CUE formatta olan oyun dosyalarını... Oyunları indirdiğiniz zaman bu şekilde işlem yapıyorsunuz ve zaten hafıza kartı bunu tanıyor. Bu sayede oyununuzu oynuyorsunuz. Bunun için ekstradan para vermeye gerek yoktur. Fakat yinede sizin tercihiniz...
cue,bin uzantılı oyunlar da mı var? birde iso klasörüne iso ile cso uzantılı oyunları atıcagız,ekleme olarak birde klasör şeklinde oyunlar var,onları da psp/game dizinine direk klasör halinde atıcagız.
hangi dükkan o yaa? yarın ben orayı basayım biArkadaşlar Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler.. Şuan Çankayadaym.Psp ye CWF aTTIRIOM.. BAŞKA BİR DÜKKANLA ANLAŞTM... 5 TANE OYUNU 10 TL YE YÜKLİCEK YARDMLARNZ İÇN ÇOK TŞKKRLER
Evet arkadaslar gecen ay teknosadan psp go 16 gb almıstım.yanında 10 tanede orjınal oyun vermıslerdı.. yanlızz cd almadıgı ıcın oyun yukleyemıyorum.ınternetten ındırdıgım oyunlar dıger psplere uygun oldugu ıcın calısmıyor.. lutfn yardm edın.ya da psp 3004 hafıza kartıyla bırlıkte takas yapck olan warsa kabul edebılırm..
SA, Internetten nasil oyun indiriyorsun? Kardesime indirmek istiyorum... Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?