Psp go acıl yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Psp go acıl yardım !
Evet arkadaslar gecen ay teknosadan psp go 16 gb almıstım.yanında 10 tanede orjınal oyun vermıslerdı.. yanlızz cd almadıgı ıcın oyun yukleyemıyorum.ınternetten ındırdıgım oyunlar dıger psplere uygun oldugu ıcın calısmıyor.. lutfn yardm edın.ya da psp 3004 hafıza kartıyla bırlıkte takas yapck olan warsa kabul edebılırm..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
anladıgım kadarıyla,aldıgında pspni kırdırmamışsın.eger psp oyunu satan yerler varsa(korsan)oralarda 5-10 tl gibi bir ücretle kırıyorlar.(kırdırma,bir pspyi korsan oyun ya da internetten indirilen oyunları çalıştırabilecek hale getirilmesi olayı.)eger ki para kaptıramam dersen internette nasıl kırıldıgı ayrıntılarıyla mevcut.ama bir yerde hata oluşursa pspnin brick olup ölme riski var.bu yüzden en iyisi 5-10 tl gibi bir fiyatla kırdırtmak.sonra internetten indirdigin oyunları da oynayabilirsin.benim bir arkadaşta psp go almıştı,kırma işlemini kendimiz yaptık.bendeki oyunları oynattı.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Evet arkadaslar gecen ay teknosadan psp go 16 gb almıstım.yanında 10 tanede orjınal oyun vermıslerdı.. yanlızz cd almadıgı ıcın oyun yukleyemıyorum.ınternetten ındırdıgım oyunlar dıger psplere uygun oldugu ıcın calısmıyor.. lutfn yardm edın.ya da psp 3004 hafıza kartıyla bırlıkte takas yapck olan warsa kabul edebılırm..

İnternette ki PSP oyunları sadece PSP 1004, 2004, 3004 serilerinde çalışmıyor. Bu oyunlar GO'da da çalışır. Tabiki hafıza kartınıza attığınız oyunları oynamak için öncelikle sürümüne göre CFW işlemi yapmalısınız. Yani PSP'de versiyon kırma işlemi yapıyorsunuz ve internetten indirdiğiniz tüm PSP oyunlarını, hafıza kartına atarak oyununuzu oynayabiliyorsunuz. Bu versiyon kırma işlemini garanti kapsamında olan yerlere yapın ve CFW'nin fiyatı da 15-25 TL arasındadır.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız İçin Tskkrler dee Bizim Buralarda CWF Kıran Birileri Yok Burası Aliağa-İzmir. Birdee Diyelim ben kırmayı denedim. Brick Oldu Ve Öldü O Zaman Geri Dönüşü yok mu ..?:islik

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yardımlarınız İçin Tskkrler dee Bizim Buralarda CWF Kıran Birileri Yok Burası Aliağa-İzmir. Birdee Diyelim ben kırmayı denedim. Brick Oldu Ve Öldü O Zaman Geri Dönüşü yok mu ..?:islik

Brick olduğu zaman Anakart, kullanılamaz hâle gelir ve PSP açılmaz. Bundan dolayı Anakartın değişmesi gerekir ki, Anakart bozulduğu zaman da garanti dışı kaldığından dolayı Anakartı değiştirmek için para alacaklardır. Eğer İzmir-Aliağa'da böyle bir yer yok ise o zaman Çankayaya veya Üçyol'a gidin. Burada mutlaka CFW yapan bir dükkan veya mağaza vardır.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çankayada kırıyorlar.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
biliyorsanız bir adres alabilirmiyim? Yarın gideyim .... Acil *Cevap

KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Birde Pspyi Kırdırınca Oyunu Kaça Yüklüyorlar. ...?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oyunu çankaya da en son 5 tlye yüklüyorlardı.zaten zam gelsede çok fazla gelmemiştir,en fazla 5 tl fark eder.ki büyük ihtimal hala 5 tldir.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

CFW'den sonra Hafıza kartınıza bir ISO klasörü açıyorsunuz ve oyunları bunun içine atıyorsunuz. Yani ISO, BIN, CUE formatta olan oyun dosyalarını... Oyunları indirdiğiniz zaman bu şekilde işlem yapıyorsunuz ve zaten hafıza kartı bunu tanıyor. Bu sayede oyununuzu oynuyorsunuz. Bunun için ekstradan para vermeye gerek yoktur. Fakat yinede sizin tercihiniz...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
CFW'den sonra Hafıza kartınıza bir ISO klasörü açıyorsunuz ve oyunları bunun içine atıyorsunuz. Yani ISO, BIN, CUE formatta olan oyun dosyalarını... Oyunları indirdiğiniz zaman bu şekilde işlem yapıyorsunuz ve zaten hafıza kartı bunu tanıyor. Bu sayede oyununuzu oynuyorsunuz. Bunun için ekstradan para vermeye gerek yoktur. Fakat yinede sizin tercihiniz...
cue,bin uzantılı oyunlar da mı var? birde iso klasörüne iso ile cso uzantılı oyunları atıcagız,ekleme olarak birde klasör şeklinde oyunlar var,onları da psp/game dizinine direk klasör halinde atıcagız.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

cue,bin uzantılı oyunlar da mı var? birde iso klasörüne iso ile cso uzantılı oyunları atıcagız,ekleme olarak birde klasör şeklinde oyunlar var,onları da psp/game dizinine direk klasör halinde atıcagız.

ISO, CUE ve BIN oyunların uzantısı değildir. ISO, CUE ve BIN bir format tipidir ve Daemon Tools ile aynı şekilde görülür, PSP'de de... Bu format tiplerinin içinde de oyunların dosyaları vardır. Genelde çoğunlukla oyunlar bu format tiplerinde olduğu için, hafıza kartı üzerinde ISO klasörüne bunu attığınız zaman direk, hafıza kartınıza ilişkin oyun olarak tanınacaktır zaten. Fakat klasör şeklinde ise dediğiniz gibi olacaktır.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız ıcın tskkrler... bı cwf olsunda sonrasını dusunuruzz... ...d

KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler.. Şuan Çankayadaym.Psp ye CWF aTTIRIOM.. BAŞKA BİR DÜKKANLA ANLAŞTM... 5 TANE OYUNU 10 TL YE YÜKLİCEK YARDMLARNZ İÇN ÇOK TŞKKRLER :oke::oke::megafon::bigstar:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Arkadaşlar Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler.. Şuan Çankayadaym.Psp ye CWF aTTIRIOM.. BAŞKA BİR DÜKKANLA ANLAŞTM... 5 TANE OYUNU 10 TL YE YÜKLİCEK YARDMLARNZ İÇN ÇOK TŞKKRLER :oke::oke::megafon::bigstar:
hangi dükkan o yaa? yarın ben orayı basayım bi :D birde benden söylemesi oyunları o kadar ucuz atması normal degil.oyunlara dikkat et bir süre sonra açılmayabilir.mesela gta vice city attırmıştım,bir görev vardı,gireyim görevi yapayım dedim,göreve girdim,ekran karardı dondu kaldı.pspyi kapatmadan da oyun kapanmamıştı.

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadaslar aynı dertten bende muzdaribim.bizim çorumda pspgo kıran kimse yok.daha dogrusu psp go kırılmıyo dediler.bana yakın olarak ankarada bu işi yapan birileri varsa bi adres verirlerse ankaraya gidecem.acil cevap bekliyorum.yarın ankaraya gidecem

Eykul

Eykul

Üye

SA, Internetten nasil oyun indiriyorsun? Kardesime indirmek istiyorum... Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt