Psp 2006 satılır...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123215135631467

Üye
    Konu Sahibi
Psp 2006 satılır...
Psp 2006 Piano Black ,kırılmıştır,50 adet oyun ,tasıma cantası,orjınal şarj aleti ,4gb lık hafıza kartı,pc usb kablosu vardır.cahızda herhangi bi sorun yokdur sadece 1-2 çizik vardır başka herhangi bi sorun yokdur...

singleboy

singleboy

Üye
fiyat nedir

123215135631467

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı sızlerden almak ıstıyorum suan fıyatı hakkında hıcbır bılgım yok bırkac yere sordukdan sonra burayada yazıcam...

zibidi39

zibidi39

Üye
200 lira oynar benden

muaz1

muaz1

Üye
bendede psp 3004 pıona black var satmıcamda sadece fiyatı nekadar dıye merak ettım krıstal koruma kasası orjınal kılıfı orjınal usb kablosu var kopya oyun çalıstırıyor pspme umd dıskı takmak hıc nasıp olmadı:D:D uzerınde bırtane bile çizik yok 8gb hafıza kartı var umd okuyan gozu hıc kullanılmadı :D:D çok buyuk bır hevesle almıstım ama artık aylarca hıc acmıyorum ınanın suan sarjı yok ve sarj etmeye bile usenıyorum:D:D sizce ne fiyat verirle satmaya kalksam

singleboy

singleboy

Üye
bendede psp 3004 pıona black var satmıcamda sadece fiyatı nekadar dıye merak ettım krıstal koruma kasası orjınal kılıfı orjınal usb kablosu var kopya oyun çalıstırıyor pspme umd dıskı takmak hıc nasıp olmadı:D:D uzerınde bırtane bile çizik yok 8gb hafıza kartı var umd okuyan gozu hıc kullanılmadı :D:D çok buyuk bır hevesle almıstım ama artık aylarca hıc acmıyorum ınanın suan sarjı yok ve sarj etmeye bile usenıyorum:D:D sizce ne fiyat verirle satmaya kalksam

sıfırın fiyatını 450 Tl diye biliyorum temiz bi cihazsa 300-350 arası bi fiyata satarsın.

123215135631467

Üye
    Konu Sahibi
Başka teklif veren varmı arkadaslar...

memolim83

memolim83

Üye
5800 la takas yapabilirim ama ankarada yim

Emperian

Emperian

Üye
250'den fazla yapmaz :) iki tane psp 3004'ü olan adam konuşuyor burda. Birini önceden aldım diğerini bi yarışmada kazandım :D

OğuzcanAbi

Üye
5800guzel teklif kabul et

muaz1

muaz1

Üye
dogru 5800 çok güzel teklif

--------------- Ekleme ---------------

tabi telefonun durumuna baglı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt