Psiloc VoxTrack Personal v1.30(28748) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Psiloc VoxTrack Personal v1.30(28748) Signed
Tanım:

VoxTrack Personal bir tuşa bile basmadan tüm gelen ve giden aramaları telefonunuza kaydetmenize olanak sağlar. Otomatik veya elle kayıt yapmayı sağlar. AMR, MP3 veya WAW ses formatlarında kayıt yapabilir. Bip sesi kapatma özelliği vardır.

Özellikler:

• Elle ve otomatik kayıt arasında geçiş yapabilme
  • AMR, MP3 veya WAW ses formatlarında seçim yapabilme
  • Dosya depolama seçeneği olarak telefon hafızası, hafıza kartı ve yığın hafıza (N97) arasında geçiş yapabilme
  • Kolay çağrı alımı için yapılan arama mekanizması
  • Dosyayı kaydettikten sonra yeniden adlandırabilme
Yenilikler:

• Dosya depolamak için "yığın bellek" seçeneği
  • Tek tuşla arama / tartışma alımı
  • Kayıtları sıralama fonksiyonu
  • Kolay çağrı alımı için yapılan arama mekanizması
  • 'Kayıt' simgesini gizleyebilme

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ..butteRfly.., amedamed21, memoli79 ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

merkez-1

Üye
Teşekkürler

vatoshunter

Üye
Selam, Programı yükledim gayet güzel çalışıyor fakat;
1- Ayarlardan bip sesini kapatmama rağmen gene bip sesi geliyor. Ama konuştuğum kişilere bip sesi gitmiyormuş.
2- Kayıtları dinlerken az da olsa bip sesi duyuluyor.(Kayıt için format seçenekleri çok güzel)
3- Telefon ana menüsüne girince sağ üst köşede mavi fonlu sayılar çıkıyor. (Nokia 5800 xm)

Bunlar haricinde program gayet güzel çalışıyor, paylaşım için teşekkürler.

sasagi

Üye
Teşekkürler güzel program Öteki ses kayıt programlarına kıyasla bu daha iyi geldi

sasagi

Üye
Bip sesi kapanmıyor. 10-15 sn de bir bip sesi çıkması deli ediyor. Uzun süreli konuşmalarda sabrınızı zorlayabilir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler çok saol

hmzclk

hmzclk

Üye
Arkadaşlar N5800 da bu beep sesi tamamen kesilmiyormu? karşıya gitmiyor ama ben konuşurken duyuyorum.
Birde tek tuşla kayıt olayını çözemedim tuşmu atanıyor yoksa bir kodumu var.

vedat35

Üye
5800 da beep sesi kesilmiyor evet :(( teşekkürler program için..

hotbord_34

Üye
Cok güzel bir program ben 3 sefer format aqttım bu program yüzünden 1 haftadır ugraşıyorum ben

tuzlalıx

tuzlalıx

Üye
tele bi haller oldu bunu yükleyince sag üstte rakam lar falan çıkmaya başladı deli etti beni

cengiz_19

Üye
bendede aynı şeyler olmaya başladı virüs var galiba format attım düzeldi

mraz

mraz

Üye
birçok farklı pro verildi fakat şu bip sesi hepsinde var maalesef..yinede paylasım için tesekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

cvitae

Üye
bugüne kadar kullandığım en iyi çağrı kaydedici çok teşekkürler arkadaş

goliykorol

Üye
daha önce dudu kullanıyordum onda da beep sesi yoktu ama kayıt kalitesi çok kötüydü bunu denedim hem beep sesi yok hem de kalitesi mükemmel ayrıca sadece belli bir grubu kayıt altına alma özelliği de güzel ... teşekkür ederim

Nikolayco

Nikolayco

Üye
bu programın türkçesi var tükrçe uygulamalar bölümünde. ama stabil çalışmıyor, gerçi bu da aynı..

mustoyildiz

Üye
program çok güzel nokia e71 de sorunsuz çalışıyo paylaşım için teşekkürler uzun süredir arıyodum böyle bir programı...

memoli79

memoli79

Üye
Paylaşım için teşekkürler yorumları okuyunca 5800 için uygun bir program olmadığı kanaatine vardım. Yinede teşekkürler

Sandrake

Sandrake

Üye
:).

Üst Alt