Psiloc MiniGPS v1.15 Symbian OS 9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

Hücre bilgisinden yardım alarak yer belirliyor,GPS programıdır,uyarıları SMS iler gönderebilme özelliğide mevcut..Daha fazla anlatım için programı kendiniz deneyin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: taravıan, adasahilleri, cemee61 ve 2 diğerleri

sgenc4

Üye
uyarıları sms ile sadece gps programı kullanarak yollayabilirmiyiz örnek olarak gecen gün tellerin cekmedigi bir yere gittik merak ettim de gps kullanarak bir arkadasıma mesaj atabilirmiyim böyle bir pro varmı

vatozz

vatozz

Üye
yapılabilir bişey heralde ama düşünsene daha sonra ne olur.bizim bedavacı millet sırf gpsten mesajlaşmak beleş olduğu için telefon alır uydular kitlenir valla :ehe

jlon

Üye
gps den mesajlasmak die bişi olamaz

ariferol08

Üye
boşuna heveslenmeyin gps den mesajlaşmak diye bişey yok. Programın görevi; telefonun hangi şebekede ne yapacağını önceden ayarlayabiliyosunuz. Mesela okula gittiniz, ordaki şebekeye geçince otomatik olarak sessize al ve okula vardım diye sms gönder.. vs gibi işlemler.. Yani dolayısıyla telefon çekmeyince uygulama hiçbirşeye yaramaz.

Ayrıntılı bilgi ;

Sinemaya,toplantıya,derse giderken kaç kere telefonunuzun sesini kısmayı unuttunuz? Akıllı telefonunuz artık bu detayı sizin için hallediyor. Psiloc'un miniGPS uygulaması Gsm networkü üzerinden bulunduğunuz şebekeyi tespit eder,giriş ve çıkışlarınızda, konumunuza uygun olarak tanımladığınız görevleri yerine getirir.Bu görevler alarm,telefon profili değiştirme,telefonu kapatma,telefonun ekrankoruyucusunu değiştirme,temasını değiştirme,sms gönderme gibi görevler olabilir. MiniGps bulunduğunuz bölgedeki şebekeleri ev,okul,iş gibi gruplandırmanızı ve bu gruplar için görev tanımlamanızı sağlar. Örneğin eve ulaştığınızı bildirmek için ailenize haber vermeyi unutabilirsiniz. Ama eğer siz eve geldiğinizde aile bireylerine sms atması için görev tanımlarsanız uygulama otomatik olarak sms atar. Tüm yapmanız gereken şebekeleri tanımlamak ve onlara görev atamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt