Psiloc irRemote yardım arkadaslar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc irRemote yardım arkadaslar ...
Arkadslar N95 8 GB telefonum var hemen hemen butun programları sorunsuz kurdum denedım bi program harıc irremote :( kurulumda hıc bı sorun yok DRM kurulu ardından bunu kurdum (1.03 u de kurdum 1.04 u de) ama degıl kumandayı ayarlamayı yaklasık 6-7 marka televizyonda denedım daha sesını bıle acabıldıgım tel yok.kızılotesınde mı sorun var dedım telın onda da sorun yok verı aktarıyor telden tele. Yaklasık bı 40 cesıt kod denemısımdır ama daha muvaffak olamadım modları degısırıyorum yıne yok.Benım bılmedıgım gözden kacırdıgım bişi mi var yoksa telefonda mı bı sorun var arkadaslar bu konuda bılgılı ve ılgılı arkadsların yardımlarını beklıyorum sımdıden tesekkurler....

ohadiyorum

Üye
Bende N73 de hicbisi yapamadım :)

C01aY

C01aY

Üye
1-Bence televizyonda sorun vardır Markasını söyle
2-Telefonunun Kızılötesinin çalışıp çalışmadığını anlamak için başka bir telefonun kamerasını aç ve N95le irremoteye gir, kanallara bas eğer diğer telefonun ekranında ışıklar görünüyosa kızılötesi çalışıyor demektir.

3-Program fullmü arkadaşım eğer fullse banada nasıl full yaptığını anlatırmısın?:( (pm at)

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
hocam televızyon markadalrı arcelık seg beko konka samsung uydu cıhazlarında denedım goldmaster vestel sanio ama yok olmadı.
baska bı telın kamerasını actım ekranda renk menk cıkmıyo ama kızılotesınden verı gonder dedıgımde gonderıyor sorunsuz.
programın fll gelınce zaten ben bu sıteden ındırdım fll du :)

Furkan96

Furkan96

Üye
1-Bence televizyonda sorun vardır Markasını söyle
2-Telefonunun Kızılötesinin çalışıp çalışmadığını anlamak için başka bir telefonun kamerasını aç ve N95le irremoteye gir, kanallara bas eğer diğer telefonun ekranında ışıklar görünüyosa kızılötesi çalışıyor demektir.

3-Program fllmü arkadaşım eğer fllse banada nasıl fll yaptığını anlatırmısın?:( (pm at)
Evet bi soyle ona gore

onur027

onur027

Üye
hayır arkadaşım.bendede n73 var.yanlız.o rarın içindeki 3 dosyayıda yükle telefonuna.programı açtıktan sonra hepsini tektek dene kesin biri tutar.ama şunu bilki bir markanın birden fazla modelide olabiliyor.yüklediğin programın içinde hepsi var.hepsini dene biri esin uyar.benim tv profilo programın içindekiTV:CCE TV SET HPS-2006 OLANI UYDU.ÖRNEK VERDİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...