Psiloc Irremote v1.03 Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blumpy

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc Irremote v1.03 Hakkında...
Arkadaşlar merabalar oncelikle,

Sitede aradım ama bulamadım. Nedense hep v1.00 var. Bende daha guncel bir surum olan v1.03 yuklu.

bunun lisans kodunu nasıl bulucaz. Muhtemel bi key generator olmalı we imei numarasına gore lisans kod uretmeli ama google da da burada da yaptıgım arastırmalar sonucsuz kaldı.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: yasarusta1969 ve o_v_o_v

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bu benim kullandığım c.rackli sürüm kaldırmak biraz sorunlu ama çalışanı...

Ekli dosyalar

blumpy

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim.

en kısa zamanda deniycem. ilgin icin saol...

Hakan47

Üye
Paylaşım için tşkr e50 deneyeceğim slm

bugra_66

Üye
Calısmıyor n73 ün 4.0839.42.2.1 sürümünde yani en son cıkan sürümde kurmuyo bile ama genede sagol

antbyotic

antbyotic

Üye
bu programı sorunsuz şekilde kullanan varmı? bende yükledim ama pek kullanışlı değil gibime geldi mesela vestel tv için kod yok pro. içerisinde, bende philips koduyla çalıştırdım ama tv ye çok yakın durmak gerekiyo. ee öyle oluncada bi pro.nun esprisi kalmıyo diye düşünüyorum. birde bu program için çeşitli markaların kodlarını nereden bulup nasıl yükleyeceğiz?

Symbiont

Üye
ne bekliyodunuz kii :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

tolga0679

Üye
emege saygı arkadaslar yalnız soylemek ıstedıgım bır sey var benım n 95 var ve ben irremote yı yukleyemıyorum yalnız 2 dosyaya yukluyorum son dosyayı yuklenıyor dıyo asama tamamlancakken yuklenemıyor hatası verıyor tlf hacklı unutmadan onuda soyluyum yardımlarınızı beklıyorum

karizmatik6161

Üye
arkadaslar bu programı Psiloc Irremote dogru dürüst böle n73 calstırıcak delikanlı yokmun iste buldum alın yüklüyün 3 sene oldu yokkk kardesim olmuyo tek linkte olsa daha iyi olur ama genede emege saygı tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt