metinde Üye [CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned *******-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... Aynen uyguladım ama işe yaramadı bundan vaşka yapılması gereken bişey varmı?
[CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned *******-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... Aynen uyguladım ama işe yaramadı bundan vaşka yapılması gereken bişey varmı?
D-HAN Üye [CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... olmamış
[CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... olmamış
aaa32 Üye evet arkadaşlar bende de lisans kodu istiyor. bilen varsa yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler
neckles Üye arkdaşlar bir türlü yapamadım lutfen yardım edin msn emrekaragulle@windowslive.com yardımlarınızı bekliyorum
arkdaşlar bir türlü yapamadım lutfen yardım edin msn emrekaragulle@windowslive.com yardımlarınızı bekliyorum
alemci776 Üye tşk. paylaşım için deneiycez bakalım... --------------- Ekleme --------------- lisans kodu nedir bunun ...
tşk. paylaşım için deneiycez bakalım... --------------- Ekleme --------------- lisans kodu nedir bunun ...
drakoja1 Üye [CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... bunu irremote 1.03 versiyonda deniyen varmı?
[CeZZaR];545018' Alıntı: Yeni çıkan Psiloc irRemote v1.00.S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-BiNPDA için türkçe yama dosyasıdır rardan çıkarttıktan sonra /resource/apps/ in içine atın Genişletmek için tıkla ... bunu irremote 1.03 versiyonda deniyen varmı?
dogan64 Üye mcouz' Alıntı: resource/apps/<--- bu dosya nerede acaba?? tel. n73 Genişletmek için tıkla ... hafıza kartının ana didzisinde.yanlız kart okucuyla görebilirsin.
mcouz' Alıntı: resource/apps/<--- bu dosya nerede acaba?? tel. n73 Genişletmek için tıkla ... hafıza kartının ana didzisinde.yanlız kart okucuyla görebilirsin.