mey Üye Ya hocam sana teşekkürler olsa da olomasada n 73 te olurmu omaza mı kimis olmaz dio olobilrmi bu telefonun blotutu var yani almazmı --------------- Ekleme --------------- Kablosuz modeme nasıl bağlanıcam yardım n 73 ileeeeeeeeeeeeeeeeee
Ya hocam sana teşekkürler olsa da olomasada n 73 te olurmu omaza mı kimis olmaz dio olobilrmi bu telefonun blotutu var yani almazmı --------------- Ekleme --------------- Kablosuz modeme nasıl bağlanıcam yardım n 73 ileeeeeeeeeeeeeeeeee
ishak12 Üye Arkadaşım programın lisans anahtarını girince kayıt sayfasına gidiyo.Bunu nasıl çözebliriz?bi yardım eder misin acaba?
Arkadaşım programın lisans anahtarını girince kayıt sayfasına gidiyo.Bunu nasıl çözebliriz?bi yardım eder misin acaba?
halil00002 Üye arkadaşlar samsung i450 ye olurmu acaba yardımcı olursanız sevinirim yanlız tele yükledim ama arama yaptırdığım zaman sürekli arıyor hiç birşey bulamıyor
arkadaşlar samsung i450 ye olurmu acaba yardımcı olursanız sevinirim yanlız tele yükledim ama arama yaptırdığım zaman sürekli arıyor hiç birşey bulamıyor
mincomokar75 Üye n 5000 var bende yükledim olmadı açmadı var mı bilen bana yardıcı olan kişi cepten internete bağlanamk istiyorm wireless yükleyemiyorum lütfen yardım
n 5000 var bende yükledim olmadı açmadı var mı bilen bana yardıcı olan kişi cepten internete bağlanamk istiyorm wireless yükleyemiyorum lütfen yardım