Psiloc FontMagnifier V2.20 S60 v3/V5 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Psiloc FontMagnifier V2.20 S60 v3/V5 Signed
Telefonda yazı boyutlarını değiştirir.

Increase or decrease the font size on your smartphone. Psiloc Font Magnifier is a unique application which lets you change the size of all system fonts on your mobile phone. Font Magnifier is a very easy and intuitive application. Just install and run the application, choose the new size of the font and restart your mobile phone.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flyx, Aleksandar, Sersolast ve 12 diğerleri

OğuzcanAbi

Üye
ne ise yario abi program

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazı boyutunu yükseltiyor veya düşürüyor.

'Şeref'

Emekli Yönetici
[eyvallah nadir hocam emeğine sağlık]
ekran ayarlarındada var ama sadece 3 seçenek var bununla istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun.

knight rider

knight rider

Üye
Merhaba Nadir,

Bu uygulama türkçemi?
Süreli mi, belli bir süre sonuda Licence kod istiyor mu?
En son sürüm mü?
Flipfont u ve bu uygulamayı aynı anda telefona kurmak mümkün mü?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
süreli falan değil..

knight rider

knight rider

Üye
Teşekkür ederim, v2.00 ını yükleyen bir arkadaş bir süre sonra kod isteği ile karşılaşmış. Bu yüzden sorma gereği duydum.

Bir de mümkünse v2.20 en son sürüm mü, türkçe mi? Bu uygulamayı flipfont ile birlikte kullanmak mümkün mü? diye soracaktım...

KayraBey

KayraBey

Üye
Teşekkürler.Eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe değil,ingilizce.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler...

ozkesler

Üye
sadece bu uyguma için uye oldum ellerine saglık ne diyim ama babama begendiremedim =))))

<zxc

<zxc

Üye
ben nerden bulabilirm 5x4 menü dizilimi nokia 5800 v52 fw c6 yüklü yardım lütfenn

karayelmsn

Üye
eline saglık

Afşın

Afşın

Üye
teşekkürler dostum

flyx

flyx

Üye
allah ne muradın varsa versin kardeş. allah razı olsun. aramadığım yer kalmamıştı forumdada aradım fakat bu topiği görmemiştim. çok tşk ederim. süper oldu.. ne varsa yurdum insanında var...

ertan78

Üye
ingilizce olması daha iyi kardeş sağolasın bu sayede kendim türkçe yaparım. Türkce yapmaya üşenirsem ingilizcem gelişir :)

gncerhan

gncerhan

Üye
metrobüsteyken yazdığınız mesajı etrafınızdakilerin okumasından bıktınız mı? işte bu uygulama tam size göre :oke:

aga_0074

aga_0074

Üye
:tşk:

Üst Alt