Ps4/xbox One Assassinate

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
    Konu Sahibi
Ps4/xbox One Assassinate
Adamlar drop testin babasını yapmış resmen. Xbox' a biraz daha acımasız davranmışlar ama güzel görüntüler çıkmış. Slow motionlara dikkat :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
Oha, lüzumsuz test diye buna derim. :DDrop test değil ayrıca =P

0MG90

0MG90

Üye
Yuh bu adamların amacı ne, yazık o cihazlara :D

Invoke

Invoke

Üye
Yuh bu adamların amacı ne, yazık o cihazlara :D

Eğleniyor.Görseller süper valla, ben çok beğendim. Acaba mermi girer girmez neden düşmüyor ps4? Bir süre sonra düşüyor, oradaki gecikmeyi açıklayabilecek kadar fizik bilgisi olan var mı? :D
00:59'dan itibaren bakabilirsiniz. Ayrıca mermi de düz çıkmıyor, vay be. Hayran kaldım olaya. :D

0MG90

0MG90

Üye
Xbox çok sağlam cihazmış hemen pes etmedi :DSlow motion izlemek çok iyi özellikle bu adamı takip edicem youtube da :D
Eğleniyor.Görseller süper valla, ben çok beğendim. Acaba mermi girer girmez neden düşmüyor ps4? Bir süre sonra düşüyor, oradaki gecikmeyi açıklayabilecek kadar fizik bilgisi olan var mı? :D
00:59'dan itibaren bakabilirsiniz. Ayrıca mermi de düz çıkmıyor, vay be. Hayran kaldım olaya. :D
yıkılmadım ayaktayım diyor ps4 :D sonra mefta tabi :P

Invoke

Invoke

Üye
.50 calibre mermiyle sıkıyor ps4 napsın =P
Adamın kullandığı silah büyük iht m82, ilgili video:

narnia16

narnia16

Üye
    Konu Sahibi
Adamların kanalına bakın daha enteresan videolarda var Apple' ın ürünlerinede baya zulmediyolar :D
Oha, lüzumsuz test diye buna derim. :DDrop test değil ayrıca =P
Valla ben drop testten başka diyecek bir şey bulamadom :D

Invoke

Invoke

Üye
Acayip test yazabilirsin =PTest bile değil ki bunu yapmadan önce de sonuç belli zaten.
PS4/Xbox One Assassinate yazabilirsin =P

Takipçi Satın Al

Üst Alt