PS4 ve Xbox One oyunlarının satış rakamları

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
PS4 ve Xbox One oyunlarının satış rakamları
Microsoft ve Sony, yeni nesil oyun konsolları için sunulan oyunların satış rakamlarını açıkladı.



Oyun dünyasındaki en büyük rekabet PlayStation 4 ile Xbox One oyun konsolları arasında geçmekte. Birçok yapım bu oyun konsolları için oyunlar geliştirip sunmakta. Bu oyunlar da oyun konsollarının satışların büyük etken olmakta.



Teknolojinin iki dev ismi Microsoft ve Sony, oyun dünyasında büyük bir rekabet içerisindeler. Sundukları oyun konsollarını ön plana çıkarmak için tüm hızı ile çalışmalar gerçekleştiren bu isimler, geniş bir yun yelpazesine sahipler. Her iki firmada en iyi oyunları kendi konsollarında sunmak için yoğun bir çaba harcamakta. Sony ve Microsoft firmaları Xbox One ile PlayStation 4 yeni nesil oyun konsollarının yıl sonu exclusive oyun satış rakamlarını açıkladı.

14.84 milyon adet oyun satışı gerçekleştiren Xbox One platformunda en büyük satışı gerçekleştiren yapımlar arasında Halo 5: Guardians, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Forza oyunları, Gears od War: The Ultimate Edition ve Halo: The Master Chief Collection oyunları bulunmakta. 19.72 milyon adet oyun satışı gerçekleştiren PlayStation 4 platformunda en büyük satış gerçekleştiren yapımlara bir baktığımızda InFamous: Second Son, KillZone: Shadow Fall, The Last of Us Remastered, Kansck, Until Dawn, The Order 1886, Bloodborne ve Uncharted: The Nathan Drake Collection oyunları bulunmakta.




PS4 ve Xbox One oyunlarının satış rakamları - MaxiCep
 


Üst Alt