ps3 oyun yükleme (soru?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
damat_ferit_11

damat_ferit_11

Üye
    Konu Sahibi
ps3 oyun yükleme (soru?)
selam maxicep ailesi ;

dün itibari ile ps3 sahibi oldum, eskişehir bimeks'ten aldım.fiyat olarak 320 gb + pes 2012 + artı orjinal kol = 883 tl.

ilgilenen arkadaşlar dediğim yerden alabilir.

benim sorum şu:

arkadaşımdaki oyunu kendi ps3'me kopyalabilirmiyim?

yardımlarınız için çok teşekkürler...

K G T

Üye
Mrba arkadasm bnd bu knu hakknda blg edindim
Oyle bsiyi yapmak icn ps3 e ozl yazlm yuklemen sart buda cfw dye stelerde gcyo

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
CWF yükleyeceksin ya da özel flashlar var 40 lira gibi bir fiyatı var onlardan alabilirsin.Oyun yüklemek için de internetten senin indirmen baya uzun sürer gider bir spotçuya v.s 320 Gb'i 50-60 liraya falan dolduruyorlar yaklaşık 30 büyük boyutlu oyuna denk geliyor.Tabi oyun sayısı senin istediğin oyunların boyutlarına bağlı.Birde eğer hacklersen online olarak oynayamazsın.

lolaman

lolaman

Üye
hacklersen online oynarsın neden olmasın ama sadece orjinal cd ile online oynanıyor dayımda var 320gb lık içinde 10 tane falan oyun var gt5 var cdsiz online açılmıyor cd yi takınca online açılıyor cd olması şart

iOS Developer

iOS Developer

Üye
hacklersen online oynarsın neden olmasın ama sadece orjinal cd ile online oynanıyor dayımda var 320gb lık içinde 10 tane falan oyun var gt5 var cdsiz online açılmıyor cd yi takınca online açılıyor cd olması şart
bu işte bir yanlışlık var;
1-psn girebilmek için cihazınızda 4.20 sürümü kurulu olması gerekiyor doğal olarak psn giremediğin zaman online oynayamıyorsun
2-eğer kopya oyun çalıştırmak istiyorsan yani, hard diske oyun atıp oynamak istiyorsan,3.55 cfw yüklemen gerekiyor, cfw her cihaza olmuyor,2010 yılından sonra üretilmiş olan cihazlara downgrade yapamıyorsun, 3.55 cfw yükleyebilmek için versiyonunu düşürmen lazım ki arkadaş zaten bimeksten 320 almış muhtemelen üretim tarihi 2011 veya 2012 dir ki bu da versiyonunu 3.55 ten yukarı oldugunun bir göstergesidir, ve downgrade yapılamaz cihaz. üstelik kopya oyun çalıştırmak için yani hard diskten bir oyun açmak için öncelikle cihaza bir yalancı disk dediğimiz herhangi bir oyunun diskini takmanız gerekiyor bir nevi aldatmaca ama online oynanmıyor dostum.
3-piyasada ture blue dongle adı altında bir usb wsatılıyor bu usb sadece 3.55 cfw kurulu makinenenizde daha yüksek sistem versiyonu isteyen oyunların çalıştırılmasını sağlmaktadır.
konuyla ilgili olarak yardımcı olabilirim herkese teşekkürler...

Criver

Üye
şimdi bi saniye yani 3.55 cwf olan üründe yeni çıkan oyunları harddiske atıp oynayamaz mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...