lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
ps3 mü alak yani?bence hayır
PS3 - PS4 durumuyla PS2 - PS3 durumu apayrı öncelikle bunu anlayalım.Ayrıca PS3 çıktığında PS2 bitmemişti.Uzunca bir süre çokta iyi sattı, kullanıldı.Bir konsol oturuncaya, yazılımsal ve donanımsal eksikliklerini giderecek yenilikler getirilinceye kadar almak bana kalırsa saçmalık.Hem 2 yıl sonra konsol sorun çıkartmaya başlayacak hemde o zamana kadar cep yakan fiyatlardan oyun alınmak zorunda kalınacak.
PS4 mü PS3 mü diye soran birisine şunları sormamız lazım ;
*PS4 çıktığında cihaza o kadar parayı verdikten sonra 200 lira 1 oyuna verebilecek durumun var mı ?
*1-2 yıl sonra donanımsal olarak daha başarılı -en azından küçük ve stabil- PS4'ler çıktığı zaman senin kocaman, hantal, ısınan veya bir takım eksiklikleri olan cihazın canını sıkmayacak mı ? Bundan emin misin ?
*Uzunca bir süre -2 yılı hatta daha fazlasını bulabilir bu süre- oyunsuzluğu, az oyunu çekebilecek misin ? Forumlarda girip her gün yeni oyun geliyor mu diye bakmak hoşuna gitmiyorsa bu kötü bir durum.
*HD Collection diye 30 yıllık oyunların düzgün grafiklilerinin sana yutturulmasına göz yumabilecek misin ? Hemde oyun kıtlığı esnasında ? Bu durum yeni konsollarda hep yaşanır.
Bu sorular deneyimlerle sabittir.PS2, XBOX360 ve PSVita'yı ilk çıktığı aylarda almış birisi olarak bu her zaman bu şekilde olur.
evetps3 mü alak yani?
ps3 mü alak yani?
Asil simdi basliyor oyunlarin fiyati du$ecek ve sati$lar yukselecek ne zaman biter diye soracak olursan bitene kadar senin ps3 bozulmus ve cope atmis olursun
Abi hiç satma bir tanıdık varsa götür oraya ps2 yi ps3 ile takas et üstüne eklersin ben öyle düşünüyorum da ps2 yi kim alıcak?millet arabasına bile ps3 koyuyor artık ps2yi neresine koycakvalla ne soylim hic bi fikrim yok etse etse 80 ustu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?