Proxy ve Trojen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Proxy ve Trojen
Arkadaşlar bu iki ismi internet dünyasında duyuyorum ama tam olarak bilmiyorum bilen aradaşlar paylaşırlarsa seviniriz..... :vur:

CooL'n'Quiet

Üye
konu hack olduunda dayanamıyorum : )
bak hoja:
trojanlar benim en cok sevdiim ve kullandıım seylerdir.dısardan virus gibi görünür ama asılnda viruslerden farklıdırlar.kısaca trojanın amacı Baskasının Bikgisayarına Girmektir o pc yi kontrol etmektir veya sifrelerini bilgilerini çalmaktır.viruslerden farkıl olarak...virus pc ye zarar verme amaclıdır kendi bildiini yapar ve pc yi göçürür..
Trojanın mantığı ise girmek istediin PC de kendine port acmaktır(sanki girmek istediin eve arka kapıdan girmek gibi düşün) trojan kurbanın pc sinde port acar ve sende o pc de istediini yaparsın.Bir baska trojan türü ise pc yi kontrol etmeyi amaclamayan yalnızca şifrelerini ve klavye kayıtlarını almanı amaclayanlardır.bunlara ''keylogger''da denir

Trojan tehlikelidir anlattıklarıma bakıpta aazın sulanmasın ''vay ulan ne güzel şeymiş lan bende kullaniym istediim kişinin bilgisayarın giriym'' diye düşünme aksi halde eline yüzüne bulastırırsın ve senin pc nde port acılıur ve yol gecen hanına döner.Ben trojanları cok severim elimde her cesit var kıl olduum insanların pc sine cok girmisimdir cok kez log calmısımdır.onları sevin öpün koklayın trojanlar tehlikelidir ama kullanmayı bilirsen cok işe yarar...

umarım bilgilendirmişimdir....

Zero

Zero

Üye
Google'da "Proxy nedir?" veya "Trojan nedir?" yaz istemediğin kadar dökümana ulaşırsın..
Kısaca Proxy Türkçede "vekil sunucu" olarak tabir edilir.. "İnternete Başka bir Bilgisayar aracılığıyla bağlanmaya yarar" Bu tür bağlantı duruma göre Güvenlik, hız gibi avantajlar sağlayabilmektedir.

Trojan (Truva atı) iki kısımdan oluşan ve bilgisayarları uzaktan kumanda etme amacıyla yazılmış oldukça tehlikeli programlardır. Sisteminize giren bir Trojan, PC'nizin kontrolünü başkalarına teslim edebilir veya PC'nizi bilinmeyen amaçlara hizmet eden bir "Zombi PC"ye dönüştürebilir.. :)

anduil_10

Üye
Originally posted by ardadoganer@Oct 1 2005, 08:11 PM
konu hack olduunda dayanamıyorum : )
bak arkadasım:
trojanlar benim en cok sevdiim ve kullandıım seylerdir.dısardan virus gibi görünür ama asılnda viruslerden farklıdırlar.kısaca trojanın amacı Baskasının Bikgisayarına Girmektir o pc yi kontrol etmektir veya sifrelerini bilgilerini çalmaktır.viruslerden farkıl olarak...virus pc ye zarar verme amaclıdır kendi bildiini yapar ve pc yi göçürür..
Trojanın mantığı ise girmek istediin PC de kendine port acmaktır(sanki girmek istediin eve arka kapıdan girmek gibi düşün) trojan kurbanın pc sinde port acar ve sende o pc de istediini yaparsın.Bir baska trojan türü ise pc yi kontrol etmeyi amaclamayan yalnızca şifrelerini ve klavye kayıtlarını almanı amaclamayanlardır.bunlara ''keylogger''da denir

Trojan tehlikelidir anlattıklarıma bakıpta aazın sulanmasın ''vay ulan ne güzel şeymiş lan bende kullaniym istediim kişinin bilgisayarın giriym'' diye düşünme aksi halde eline yüzüne bulastırırsın ve senin pc nde port acılıur ve yol gecen hanına döner.Ben trojanları cok severim elimde her cesit var kıl olduum insanların pc sine cok girmisimdir cok kez log calmısımdır.onları sevin öpün koklayın trojanlar tehlikelidir ama kullanmayı bilirsen cok işe yarar...

umarım bilgilendirmişimdir....
[post=182675]Quoted post[/post]​

walla güzel yorumlamış helal
:bravoo:

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Aman bize kıl olmada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt