ProXpress teması [kendi düzenlemem ana ekran şeffaf]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karikaturizma

karikaturizma

Üye
    Konu Sahibi
ProXpress teması [kendi düzenlemem ana ekran şeffaf]
Arkadaşlar; kendi düzenlediğim ProXpress yazılımımda kullandığım temayı paketledim buyrun;

Önizleme; (iconlar varsayılan "defaultt" dur. N8 iconları yazılımın kendisinde olduğu için temada N8 iconu yoktur. Bilginize...)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "

Atacan-

Atacan-

Üye
Sağolasın.Diğer yerleride şeffaf yapmamız için ne önerirsin.Seçenekler numara çevirme ekranı vb.? Öğretici olmalısın birazda paylaş bilgini:) ofw de sanırım şeffaf oluyor.cfw de şeffaf değil haberin olsun bu arada sonradan gördüm ssleri.iconlarda n8 iconu olmadı:)

karikaturizma

karikaturizma

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın.Diğer yerleride şeffaf yapmamız için ne önerirsin.Seçenekler numara çevirme ekranı vb.? Öğretici olmalısın birazda paylaş bilgini:) ofw de sanırım şeffaf oluyor.cfw de şeffaf değil haberin olsun bu arada sonradan gördüm ssleri.iconlarda n8 iconu olmadı:)

N8 icon olmadığı açıklamada yazdım zaten:) Valla bilmiyorum c6 da denemedim. Şeffaf yapma olayını bilmiyorum. Çok araştırdım ama bulamadım. 1500 küsür dosyanın içinden doğru olanları bilsem yapacağım da tek tek denemem lazım o da uzun hikaye. c6 da deneyen olursa yazsın şeffaflık yoksa temayı sadece OFW için diye eklerim yazıya. Bu temayı yabancı bir sitede buldum. Biraz editledim kendime göre, baktım güzel birşey çıktı ortaya, paylaşayım dedim.

Atacan-

Atacan-

Üye
Pardon default diye yazmışsın görmedim.Ama seni hayvan koruyucular derneğine şikayet edeceğim.Hayvan derilerini soyup telefon sistemi içine sokuyor diyeceğim,Ortaya karışık bişey çıktı heee..:)

• Beğen
Tepkiler: karikaturizma
Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
:tşk:

ahmetc503

anna ikonlusunu bulabilirmiyiz

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

karikaturizma

karikaturizma

Üye
    Konu Sahibi

Güle güle kullanın...

anna ikonlusunu bulabilirmiyiz

Anna iconlusu malesef mevcut değil, Anna iconlu tema Ram dan daha fazla çalar:)

:rica:

Pardon default diye yazmışsın görmedim.Ama seni hayvan koruyucular derneğine şikayet edeceğim.Hayvan derilerini soyup telefon sistemi içine sokuyor diyeceğim,Ortaya karışık bişey çıktı heee..:)

Kapalıçarşıdan deri satan bir mağazadan aldım soymadım ki ben hayvan mayvan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt