prototype oyunu hata veiyor ekran kartından falan olabilirmi acaba

Sponsorlu Bağlantılar

sinankrall

Üye
    Konu Sahibi
prototype oyunu hata veiyor ekran kartından falan olabilirmi acaba
arkadaşlar ben geçen gün cdciden 2 cdli bir prototype oyunu aldım oyunu rardan çıkardım setup yaptım ***** yaptım oyunu açıyorum ekranın tamamını kapatmayan bi gri ekran çıkıyo ve hata raporu gonder gonderme hatası cıkıo ondan sonra içeriğe bakıyorum şunlar yazıo
AppName: prototypef.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: prototypeenginef.dll
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 00604a8b

windows xp professional kullanoyorum 1,49 ram 1,66 işletim sistemi

lap-topum lenovo

ekran kartı da mobile Intel(R) 945gm express chipset family

kafayı yiycem yalvarırım sorun şoyle şoyle veya cozumu soyle soyle diye anlatırsanız (bide cozumu varmı) luteeeeennnnnn sorun neden onu bana soleyin cozumu varsa solerseniz minnetar olurum

MetQ7

MetQ7

Üye
Oyunun maximum sistem özelliklerinde ram belleğin 2 gb olması gerkiyor.Kasarak oynayabilirsin.Oyunun dirext dosyasını kurdun mu? Olmadı oyunu sil tekrar yükle bazen işe yarıyor

sekinardi

sekinardi

Üye
MetQ7 ye katılıyorum

sinankrall

Üye
    Konu Sahibi
directxi indirdim şimdi bidaha yüklemeyi deniyorum bukadar hızlı cevap beklemiyodum olursa sper olur teşekkürler buarda :D
:bigstar:

MetQ7

MetQ7

Üye
Önemli değil:)

sinankrall

Üye
    Konu Sahibi
offffff olmadııı ... başka bir çözümü yok mudur :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: kassın yada kasmasın ama oynamak istiorum MetQ7 başka bi yolu varmı yok sa yinede teşekkür ederm :sos :sos

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
AppName: prototypef.exe AppVer:1.0.0.1 ModName: prototypeenginef.dll ModVer: 1.0.0.1 0ffset: bu hata verir. işte sistem gereksinimleri:

Windows ® XP, DirectX ® 9.0c ya da (Windows Vista ® Service Pack 3 () ve Service Pack 2)
- 256 MB 3D donanım hızlandırıcı kartı gereklidir – 100% DirectX ® 9.0c Shader Model 3 desteği * ile
- Pentium (R), Intel ® Core 2 Duo 2,6 GHz veya AMD Athlon 64 X2 3800 + veya daha iyi
- Windows RAM : XP için 1 GB / Vista için 2 GB
Sıkıştırılmamış sabit disk alanı – 8 GB takas dosyası (Plus 500MB için.)

yardimcı olduysam ne mutlu bana suanda oyunu bende yüklüyorum benimde sistemim yetmiyor

----------Eklendi @ 12:17:16 ---------- Yazıldı @ 12:16:31 ----------

Yani Ekran kartın yetmiyor kardeş:oke:

MetQ7

MetQ7

Üye
Olur mu bilmiyorum ama bide ekran kartını güncellemeyi dene

sinankrall

Üye
    Konu Sahibi
nasıl güncelleyebilirim bide napmalıyım :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

Üst Alt