Prototype 2 : Developer Interview, Pre-Alpha Gameplay/Geliştirici ile röportaj ve ön alfa oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Prototype 2 : Developer Interview, Pre-Alpha Gameplay/Geliştirici ile röportaj ve ön alfa oyunu

IGN Entertainment'in, Prototype 2'nin geliştiricisi ile yaptığı kısa röportaj ve Prototype 2 ile ilgili birçok yenilik ön plandadır.

İlk önce grafikler ve oynanırlığı ele alırsak, Prototype 1'e göre bir düzelme var ve hep aynı hareketler yerine değişik olarak güçler kullanabiliyoruz ve bunlar video'da olduğu gibi, geliştiricinin de söylediği gibi kullandığımız güçler değişkenlik gösterebiliyor.

Ayrıca karşımızda ki karakterin birine vurduğumuz zaman diğerleri de bundan nasibini alıyor ve kullandığımız güç ile bunları bir arada toplayıp ezme yapabiliyorsunuz :) Ezme yaptığınız sırada, slow-motion ( yavaş çekim de ) dalgalanma oluşması da oyuna ayrı bir güzellik katmış.

Oyunun geliştiricisi Radical Entertainment, adamı elinize alıp bir bölgeden bir bölgeye kadar fırlatmamıza olanak sağlamış ki bu müzik eşliğinde daha güzel duruyor.

Yeni karakterimizin de James Haller olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde :)

Konusuna gelecek olursak James Haller, ailesini Viruse kurban veren bir aile babası ve bu Virusun James Haller'a bulaşmasına neden olan kişi ise Alex Mercer. Oyun da Alex Mercer'ı öldürmek için oyunun sonunu merakla bekleyeceğinizi umarım. Çünkü bu ikili arasında, yüksek derecede kin ve nefret söz konusudur.

Videoda ki Pre Alpha Gameplay, yani ön alfa oyun olduğu için şimdilik bu kadar bilgi sahibi olabiliyoruz.

İnceleme: PC Mühendisi

[video=youtube;HTjXH9HfTyg]http://www.youtube.com/watch?v=HTjXH9HfTyg&feature=feedu[/video]

Uç uç uç, nereye kadar uçacaksın?:kop:
[video=youtube;1FVMsQB5q0o]http://www.youtube.com/watch?v=1FVMsQB5q0o[/video]

India

India

Üye
böyle oyunlar bana çok saçma geliyor içinde %1 gerçekçilik yok

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Benim pc intel core i5 2.8 ghz ekran kartı atı hd 545v 3 gb ram 2 gb ekran kartı kaldırırmı bu oyunu

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
böyle oyunlar bana çok saçma geliyor içinde %1 gerçekçilik yok

Benim pc intel core i5 2.8 ghz ekran kartı atı hd 545v 3 gb ram 2 gb ekran kartı kaldırırmı bu oyunu

"India" Bir oyunda gerçekçilik olması için neyin olması gerekir? Önce bunu düşünün. Ayriyetten oyuncular, oyunları gerçekçilik için değil zevk alabilmek ve tatmin olabilmek için oynarlar. Diğer türlü oyun yapımcıları, oyunları gerçekçilik için geliştirseydi hiç oyun yapmazlardı.

"Mersoy03" Prototype 2'nin minimum ve önerilen sistem gereksinimleri daha açıklanmadı. Fakat sisteminize bakacak olursak sıkıntı yaşamazsınız.

India

India

Üye
gerçekçilik derken adamı 1km uzağa fırlatmak,duvarlara tırmanmak,yerdeki cisimleri uçurmaktan filan bahsettim

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Adamı bu kadar uzağa fırlatmak, Prototype 2'nin sadece bir esprisidir. Yani oyun içinde böyle bir yapım söz konusu değildir. Ayrıca yerdeki cisimleri beyni ile uçurmuyor. Prototype oyununu oynamadıysanız yorum yapmayın. Çünkü ne olduğunu bilmediğiniz şeyi yorumluyorsunuz. Yerdeki cisimleri uçurmak da ne demek? :kop: Oyunun en güzel yanı, gücünüzü kullanarak size karşı gelenleri alt etmek ve sonunda zafere ulaşmaktır. Eğer cisimleri hareket ettiremeseydik, o zaman oyun sap gibi olurdu. Oyunculardan büyük tepki alırdı. Hiç gerçekçilik olmazdı. İşte gerçekçilik oyunun bu kısmındadır ve sorunuzun cevabı buradadır. Etraftaki herşeyi yerinden oynatmak, oyunun gerçekçi ve fiziksel olduğunu gösterir.

Duvarlara tırmanmak derken Spiderman'de duvarlara tırmanıyor ve uçabiliyor. Film olsa da saçma gelmiyor mu? Nerde bunun gerçekçiliği? :)

DarkSoulx

DarkSoulx

Üye
Arkadaşım oyun güzele ߀nziyor Denemeden kotulememeliyiz :evet::evet::evet:

India

India

Üye
Adamı bu kadar uzağa fırlatmak, Prototype 2'nin sadece bir esprisidir. Yani oyun içinde böyle bir yapım söz konusu değildir. Ayrıca yerdeki cisimleri beyni ile uçurmuyor. Prototype oyununu oynamadıysanız yorum yapmayın. Çünkü ne olduğunu bilmediğiniz şeyi yorumluyorsunuz. Yerdeki cisimleri uçurmak da ne demek? :kop: Oyunun en güzel yanı, gücünüzü kullanarak size karşı gelenleri alt etmek ve sonunda zafere ulaşmaktır. Eğer cisimleri hareket ettiremeseydik, o zaman oyun sap gibi olurdu. Oyunculardan büyük tepki alırdı. Hiç gerçekçilik olmazdı. İşte gerçekçilik oyunun bu kısmındadır ve sorunuzun cevabı buradadır. Etraftaki herşeyi yerinden oynatmak, oyunun gerçekçi ve fiziksel olduğunu gösterir.

Duvarlara tırmanmak derken Spiderman'de duvarlara tırmanıyor ve uçabiliyor. Film olsa da saçma gelmiyor mu? Nerde bunun gerçekçiliği? :)

oyunu oynadım adamın g*tünden kolları,kanatları fln çıkıyo acayip bişey .bu oyun bana göre saçma ama sizin için güzel olabilir ona bişey diyemem.
ayrıca ben oyunda bir adamın boğazından tutup oraya buraya fırlatıp 10-15 kişi öldüreceğime teke tek kapışırım :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Eğer teke tek, dişe diş bir kapışma istiyorsanız Mortal Combat'ın yeni çıkacak oyunu olan Mortal Combat 9 veya Tekken 5 oynayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt