protesto...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
protesto...
bugün yayınladığım bir fıkradan dolayı puan cezası almışım. bunu yapan yöneticide adını vermicem ama eminim büyük bi zevkle yapmıştır. artık şundan eminimiki site
daha önce defalarca butür yazılar fıklaralar yayınlandı. hatta üşenmesem daha önce benim yayınladığım o bel altı fıkrarala nasıl güldüğünüzü cümle aleme göstermek için linkleri arar eklerdim. ama uğraşmaya bile değmez. ben busiteye kimsenin kankası olmak için üye olmadım. kimseye yalakalıkda yapmam. cezaysa ceza.

jöly

Üye
-------

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
ben kimseye hakaret etmiyorum sadece düşüncemi dile getirdim.
ve sen bana "sen kimsin" diyerek sanrım az buçuk hakaret ediyosun bende senin gibi maxicepin uzun süredir üyesiyim. ve kimseyle sürtüşmem ve takışmam olamıştır. bence sen çok sinirlisin ve neyazdığının farkında değilsin . ortada bi haret varsa bunun sahibi sensin .lütfen yazdıklarını baştan oku ....

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sakin Olun yaa!... ben konuyu bilmiorum ama..

Dostum Bel altı fıkraları yayımlamasan dfaha ii olur bunu sadece jöly ve diğer yönetimle alakası yok sadece üyelere saygı ile ilgisi var!!... daha öncede yayımladığın fıkraların bu kadar tepki vermemesinin nedeni haralde daha matrak yanları olduğu içindir yoksa sitede bu tarz yazılar zaten yasak!!..

umarım anlatabildim dostum şimdi tek yapacağın bi özür dilerim demek olay tatlıya bağlansın!!.. oke!!! ;)

DefectoR

konu tarafımca kapatılmıştır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...