Prostat kanserini ameliyatsız yok ediyorlar!

Sponsorlu Bağlantılar

cybokron

Üye
    Konu Sahibi
Prostat kanserini ameliyatsız yok ediyorlar!
Prostat kanserine karşı geliştirilen ve Türkiye'de de uygulanmaya başlayan Robotik HIFU tedavisi hastalara 1 günde tedavi imkanı sağlıyor.



HIFU teknolojisi dünyada en çok kullanılan "Ses Ötesi Dalgaları" ile kanserli hücreleri yakan tedavi yöntemi. HIFU olarak adlandırılan bu yöntem; yüksek yoğunluklu ultrason dalgalarının vücut dışından prostata iletilmesiyle yayılmamış prostat kanserlerini tedavi edebiliyor. Tedavi, ultrason enerjisinin iletildiği dokuda ısı artışı sağlayarak hedef bölgedeki hücrelerin tahrip olmasına ve kanserin robotik yolla kansız ve bıçaksız olarak yok edilmesi olanak sağlıyor.

En büyük avantajı tekrarlanabilir olması

Diğer tedavilere göre HIFU'nun en büyük avantajlarından bir tanesi tekrarlanabilir olması. Yani gerektiğinde herhangi bir nedenle tedavi tamamlanamazsa alternatif tedavilere geçiş imkanı sağlayabiliyor. HIFU tedavisi tek bir oturumda sonuçlandırılabildiği gibi gerektiğinde birden fazla oturum ile tekrarı yapılabiliyor.

Kesisiz ve ameliyatsız bir işlem

HIFU fokal bir tedavi olduğu için hasta bıçaksız ve kesisiz bir işlem uygulanıyor. Ses dalgaları prostat kanseri olan hücrelere vucudun hiç bir yerini kesmeden iletiliyor ve kanserli hücreler yakılarak yok ediliyor. Üstelik bunu yaparken de ne kanserli hücrelerin olduğu dokulara zarar veriyor ne de etrafında ki organlara zarar vermiyor.

Çok daha az ağrı ve kısa sürede iyileşme

HIFU prostat kanseri tedavisi ses ötesi dalgaları teknolojisini kullandığı için hastaya çok az ağrı hissettiriyor. Kesi olmadığı için kısa bir sürede iyileşme imkanı sağlanıyor.

1 günlük bir tedavi

Hasta tedavi olduktan sonra hastaneden yürüyerek çıkabiliyor. Normal günlük hayatına kaldığı yerden devam edebiliyor.

Çoğu hasta bilmiyor

Çoğu hasta tarafından bilinmeyen ve haberdar olunmayan ses ötesi dalgaları ile prostat kanseri tedavisi HIFU, Türkiye'de belirli merkezlerde uygulanmaya başlandı. Sonuçlar oldukça olumlu.

Cinsel ereksiyon problemi çok az

Diğer tedavilere göre cinsel ereksiyonda problem riski çok az. HIFU iİktidarsızlık problemi az olan bir tedavi yöntemi olarak karşımıza çıkıyor.



TEDAVİ MERKEZLERİ

Daha detaylı bilgi için Ses Ötesi Dalgaları ile Prostat Kanseri Tedavisi HIFU Resmi sitesini ziyaret ediniz.

 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
152
Eren Değerli
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
412
Haydar
Furkan Emekli
Cevap
0
Görüntüleme
329
Furkan Emekli
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
271
BYFECI
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
603
Haydar


Üst Alt