adela Üye installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atamıyorum.. blueuth ile dosya direk hafıza kartına gidiyor..
installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atamıyorum.. blueuth ile dosya direk hafıza kartına gidiyor..
larten123 Üye adela' Alıntı: installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atamıyorum.. blueuth ile dosya direk hafıza kartına gidiyor.. Genişletmek için tıkla ... xplore programıyla atcaksn frmda var
adela' Alıntı: installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atamıyorum.. blueuth ile dosya direk hafıza kartına gidiyor.. Genişletmek için tıkla ... xplore programıyla atcaksn frmda var
Alperen Şuayb Üye madness kardes ben ana ekran duzenlemesini yaptim widget duzenleyip yukleyemiyorum yardim edin
mkkozanmk Üye c6-01 ile denedim sıkıntı oldu. Sadece tüm ekranlar siyah oldu ve 'hata widget kaldırıldı ' diye uyarı aldım. .
c6-01 ile denedim sıkıntı oldu. Sadece tüm ekranlar siyah oldu ve 'hata widget kaldırıldı ' diye uyarı aldım. .
MrCommanDTr Emekli Yönetici kurduktan sonra yeniden başlat. Düzelmezse yüklemelerden sil tekrar yeniden başlat
mkkozanmk Üye MrCommanDTr' Alıntı: kurduktan sonra yeniden başlat. Düzelmezse yüklemelerden sil tekrar yeniden başlat Genişletmek için tıkla ... ][SIZE=sadece tema yüklendi. Menü alttaki geri tuşu silindi ama yine 3e 4 kaldı menü
MrCommanDTr' Alıntı: kurduktan sonra yeniden başlat. Düzelmezse yüklemelerden sil tekrar yeniden başlat Genişletmek için tıkla ... ][SIZE=sadece tema yüklendi. Menü alttaki geri tuşu silindi ama yine 3e 4 kaldı menü
Oğuzhan Üye konu başlığını belleyi baştan çıkarıyoruz olarak nasıl okudum anlamış değilim kolay gelsin
MrCommanDTr Emekli Yönetici ana elran ayarlarını da kaldırman gerek ---------- Eklendi @ 01:07:20 ---------- Yazıldı @ 01:02:52 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: konu başlığını belleyi baştan çıkarıyoruz olarak nasıl okudum anlamış değilim kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... ahahahaa keşke bu şekilde olsaydı başlık
ana elran ayarlarını da kaldırman gerek ---------- Eklendi @ 01:07:20 ---------- Yazıldı @ 01:02:52 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: konu başlığını belleyi baştan çıkarıyoruz olarak nasıl okudum anlamış değilim kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... ahahahaa keşke bu şekilde olsaydı başlık
Dandanakan92 Üye Buhara15' Alıntı: stil 1 de 3g ve internet işareti çıkmıyor bir el atabilirmisin... Genişletmek için tıkla ... MeeGo style indir yüklerken sadece temayı seç...
Buhara15' Alıntı: stil 1 de 3g ve internet işareti çıkmıyor bir el atabilirmisin... Genişletmek için tıkla ... MeeGo style indir yüklerken sadece temayı seç...
cyber Üye mkkozanmk' Alıntı: c6-01 ile denedim sıkıntı oldu. Sadece tüm ekranlar siyah oldu ve 'hata widget kaldırıldı ' diye uyarı aldım. . Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oluyo
mkkozanmk' Alıntı: c6-01 ile denedim sıkıntı oldu. Sadece tüm ekranlar siyah oldu ve 'hata widget kaldırıldı ' diye uyarı aldım. . Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oluyo
Dandanakan92 Üye turkmen619' Alıntı: Digital saat hariç irenç Genişletmek için tıkla ... Emeğe saygı lütfen beğenmiyosanız kendinizde kalsın! Resimler belli madem iğrenç neden indiriyosunuz...
turkmen619' Alıntı: Digital saat hariç irenç Genişletmek için tıkla ... Emeğe saygı lütfen beğenmiyosanız kendinizde kalsın! Resimler belli madem iğrenç neden indiriyosunuz...
SilentOne Üye Dandanakan92' Alıntı: Emeğe saygı lütfen beğenmiyosanız kendinizde kalsın! Resimler belli madem iğrenç neden indiriyosunuz... Genişletmek için tıkla ... helal kardeşim beğenmiyorsan bole tepki vermemelisin öneride bulunmalsın
Dandanakan92' Alıntı: Emeğe saygı lütfen beğenmiyosanız kendinizde kalsın! Resimler belli madem iğrenç neden indiriyosunuz... Genişletmek için tıkla ... helal kardeşim beğenmiyorsan bole tepki vermemelisin öneride bulunmalsın