Programsız Youtube Video İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Programsız Youtube Video İndirme
Milyarlarca izlenmeye sahip dünyanın en büyük video platformu olan Youtube bildiğiniz üzere Google tarafından geliştirilen ve yayın hayatına devam eden bir platform olarak dikkat çekiyor. Her gün milyonlarca videonun yüklendiği bu internet sitesi günümüzde artık televizyonlardan daha çok izlenir bir hale geldi. İnsanlar televizyon izlemek yerine Youtube üzerinde farklı içerikler tüketmeyi daha çok seviyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Çevrimdışı video izleme gibi özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkan Youtube bazı önemli özelliklerini Youtube premium adı altında ücretli bir abonelik servisiyle sunmaya başlamıştı. Özellikle uzun videoları daha sonra izlemek için indirmek isteyen birçok kullanıcı internet ortamında programsız youtube video indirme ile ilgili çeşitli aramalar yapıyor.

Bende sizlere bu konuda basit ve hızlı bir şekilde programsız youtube video indirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım. Öncelikle mobil veya bilgisayardan youtube sitesine tarayıcı kullanarak girin ve herhangi bir videoyu açın. Ardından örnekte vereceğim gibi adres çubuğunda yer alan
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=w5yXqA-zngE
kısımdaki www.'dan sonrasına ss ekleyin yani
Kod:
https://www.ssyoutube.com/watch?v=w5yXqA-zngE
şeklinde link oluşturun ve girin. Bu sayede istediğiniz çözünürlükte videoları indirebilir ve izleyebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare., technocu1 ve Mesut Aktaş
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Tarayıcı eklentileri ve idm ile YouTube dan video indirmek çok daha hızlı ve kolay.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt