Programm Paketi - ThinkChange 6 Tane Programm - Finger Print - Parmak izi ile Telefon Acma

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi

BENDENDE bir TESEKKÜR

öncelikle tşk parmak okuyucu programını kurdum ve yaptım ama parmagımı okumuyo bir türlü bunun ayarı falan varmı bunu anlatsan sevinirim tekrar tşk

djmeo

Üye
Bana YarDım Eden HerKeze TeŞeKKüR eDerim...

mafia888

Üye
paylaşım için teşekkürler
çok sayıda saçma sapan sorular sorulmuş imei ne bunu nasıl yapıcam vs. telefondan anlamayan insan niye gider işletim sistemine sahip bir telefon alır anlamam gösteriş ise amaç dış görünüşü iyi bir telefon alın

kardeşş programın için çok tşk ederimm ama burdaa register code istiyorr onu nasıl yapabilirimm ltf yardımm edinn şimdiden çokk tşk

--------------- Ekleme ---------------

tamam kardeşş çözdümm saoldaa biz daima register code yi yapıcakmıyızz yadaa benn o programdann çıkışş yaptığımdaa o programm devre dışı oluyoo nasıl yapabilirimm

NUMBER1

Üye
Tşkkür Ederim Hepsi Problemsiz Calısıyor

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanin arkadaslar.

s3l33m

Üye
Eyvallah sağolasın kardeşim kullanıyorum sorunsuz çalışıyorda. Cod istiyor o konudada bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim...!!! Şimdiden teşekkürler..

ya ben generatörden imei yazdım istediim programa telefonda programı acı register code yazınca error weriodu sonra bi anda yeşil b ekran gldi scan finger yazıo yapıorm tus kilidi acılmıo

--------------- Ekleme ---------------

smdi tekrar error werio register code

teşekkürler hepsini denedim süper çalışıyor saygılar

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil..

hepsi ful l mü ?
emin misin?
İndirdiğim dosyada trial yazıyor hepsideeee

nUnlock programını yükledim lisansını da aldım teşekkürler güzel bir program ama bir sorum olacak programı çalıştırdığımda arka planda sürekli çalışır gözüküyor çözümü var mı acaba?

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
denemedim... Nokia`m Tamirde...