Programlar bölümü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
Programlar bölümü hakkında
Selam adminler ve editörler
Geçenlerde Programlar bölümüne konu açacaktım ancak açamadım izin yok diye bi msj geldi

bi önerim var

bir site var hergün ücretsiz yazılım linki veriyor ve o site yöneticileriyle görüştüm şirkette türklerde var bu programları yayaınlıyablirmiyim dedim ve oda tamam dedi benim önerim şu o sitedeki programları hergün yayınlıyalım isterseniz ben yayınlarım isterseniz başka birisi

Ancak şöyle bi sorun var o gün içerisinde yayınlanan program gece 12 ye kadar süreli yani o gün içerisinde yayınlanan programı indirdin indirdin ertesi gün o program demo halini alıyo

EKLEMEYİ UNUTTUM PROGRAMI İNİDRDİĞİNİZ GÜN İÇİNDE PROGRAMI KURDUKTAN SONRA ERTESİ GÜN PROGRAM DEMO OLMUYOR YANİ PROGRAMIN SETUP U İLE İLGİLİ HERŞEY

Ozan

Ozan

Admin
Bunu otomatik bir sisteme baglayabiliriz izin almak kosulu ile ki siz zaten izin almıssınız.

http://www.maxicep.com/program-linkleri/

Bölümüzdeki gibi, yeni bir Tam Sürüm program linkleri bölümü açabiliriz ve buraya günlük konular açabilirsiniz ilgili siteden alıp, veya otomatik olarak sisteme açtırabiliriz.

Selamlar ...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
uzun zamandır teknoloji bölümü için anlaşmayı düşündüğüm bir site, teknoloji bölümünde yayınlaya biliriz.

Bora

Bora

Üye
Bencede güzel olur :)

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
yapalımmı böyle bir şey

isterseniz bir daha konuşurum ben konuşalı epey zaman oldu Negative nin dediği gibi bir "bot" yada modul sistemiyle otomatiğe bağlarız negative abi böyle bir şey olursa pm at ben görüşürüm tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt