Programı Kaldırdım ikonu halen gözüküyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
Programı Kaldırdım ikonu halen gözüküyor
Resimlerdende anlaşılaçağı üzere Reboot ve Shutdown var uygulama yöneticisinde bu programları kaldırdığım halde menüden silinmedi bu konuda bana yardımcı olaçak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.Bu sorunu nasıl halledebilirim.Fabrika ayarlarınada geri dönmeden nasıl halledebilirim.

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Telefonun Pilini çıkart ve 5dk beklettikten sonra geri tak ve telefonu aç...(Bunu dene :D )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 un pili dahilidir çıkmaz. Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?

ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
bu simgelerin silindiği bir dizin vardı. mert arkadaşımız biliyor. ona sorayım bi.

pRime.

pRime.

Üye
/usr/share/applications bu dizine bir bakar mısın uygulama simgeleri bunun içindeydi sanırım.

ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
/usr/share/applications bu dizine bir bakar mısın uygulama simgeleri bunun içindeydi sanırım.

/usr/share/applications baktım hocam fakat yok gözükmüyor.hatta başka uygulamalar vardı onları tıkladığımda uygulamalar veya programlar çalışıyordu fakat Reboot ve Shutdown adına benzer bir secenek göremedim.

barisilim

Üye
shutdown adli uygulamayi yeniden magazadan bulup kur. cihazi yeniden baslat. kurdugun programi acip seceneklerden remove click'i sec.
ben böyle yapmistim

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
/usr/share/applications/hildon'a gir. orda *.desktop uzantılı gözükmesi lazım. Onları sil tamamdır. (*'dan kasıt isim. Sonra yanlışlık olmasın. :))

barisilim

Üye
/usr/share/applications/hildon'a gir. orda *.desktop uzantılı gözükmesi lazım. Onları sil tamamdır. (*'dan kasıt isim. Sonra yanlışlık olmasın. :))

konuyu açan arkadasin aynisini ben de yasamistim. shutdown isimli uygulamayi uygunsuz kaldirmistim. verdigin dizinde desktop'u yoktu. ben de amatörce çözdüm problemi.
Herkese iyi bayramlar.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Uygulama kaldırıldığından dolayı gizli olarak duruyor olabilir. O klasörde bulunmayan hiçbir şey menüde gözükmez :) En azından diğer masaüstü ortamlarında durum böyle(KDE, Gnome, Cinnamon, LXDE vs.) :) Harmattan arayüzünün nasıl çalıştığını tam bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt