program yapma programı acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casper1998

Üye
    Konu Sahibi
program yapma programı acil yardım lütfen
arkadaşlar program yapmaya başlamak istiyorum virsual basic indirdim ama bir şekilde yüklenmiyor bir hata var çözemedim şöyle güzel türkçe bir program yazma proggramı önerirseniz sevinirim..

furkan5800

furkan5800

Üye
dostum pascalla başla ilk ondan sonra basic e geç

casper1998

Üye
    Konu Sahibi
Dostum saolda bulamadım programı link atarsan sevinirim..

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Programsız yazın en iyisi,ben kodlarla falan yazıyorum yani bu hack oluyor...

Adilx05

Adilx05

Üye
Programsız yazın en iyisi,ben kodlarla falan yazıyorum yani bu hack oluyor...
Yalan Gördümde Bu Kadar Da ... Kodları Bi Yazılıma Enjekte Etmeden Nasıl Kullanıyon Sistemde :kop:
Neyse Casper Kardeş Sen Vbyi Biraz Dene Cidden Basit Program İnternette Neredeyse Her Yerde Var Vb Dersleri Eminim Kısa Zamanda Çözersin :oke:

fatih54102

fatih54102

Üye
bırak vbyi anlamassın başta. Çalıştıra cmd yaz help yaz ingilizcen varsa anlarsın zaten onlar batch komutları. Sonra notdefterini aç ilk satıra @echo off yaz sonra bu kodlardan yazmayı dene. Mesela

@echo off
echo Merhaba! Bu benim ilk script'im.
Pause
cls
echo bak cls ile ekrani sildirdim :)
pause

bunu mesela not defterine yaz sonra farklı kaydette tüm dosyaları seç dosya adının sonuna .bat ekle kaydet.

Veya biraz c++ katmak istiyorsan . Dev c++ indir. Bu kodları system tag içine al mesela;

system("echo merhaba");
system("pause");

hem bu şekilde yaptığın şey program olarak sayılabilir. Hemde millete c++ ile program yazdım diyebilirsin :) . Neyse biraz batch a giriş diye araştır öğren sonra vb.net e geç vb6 karışık gelir sana. Pascal ile başlama bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt