cydiadan aratdivx izleme programı varmı kardeş
türkçe dil destegi yok yama olması lazım su anda yok malesef,pes 2011 in türkçesini bulabilirsen çok makbule geçer teşekkürler
hiç görmedim yok galibaengin abi notlarımı lockscreen de gorebileceğim bi porgram varmı ?
divx izlemek için cydiadan bir program vardı ismi gelmiyor aklıma cydia gir programlara göz at görürsünmerhaba engin, iphone ile internette online dizi ve filmleri seyredebilmem için bir program bulabilirmisin bana dimobilecinema programını yükledim ama onun pek bir faydasını göremedim bilgin olsun diye söylüyorum kardeşim, birde çok olmassa iphonede divx,dvd,vcd,vs. gibi videolarımı izleyebilmem için bir program bulursan sevinirim kardeşim şimdiden teşekkür ederim.
buyurselamın aleyküm üstat senden bi ricam olucak aerox lite diye bir oyun var hani free versiyonu 3.1.3 ve üzerini dertekliyor paralı versiyonu ise 3.1.2ve üzerini destekliyor benim iphone 3.1.2 yurtdışı alımı 3.1.2 versiyonu için free aerox lite bulma imkanımız varmı vaktin olduğunda bi zaman ayırırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.. bulamasanda canın sağulsun kardeşim![]()
real soccer 11abicim real soccer oyunu :S bide sims 3 :S olurmu ??

buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

real soccer 11
sims 3
D