program türkçe dili var avrupa ulkelerinin tüm haritaları var türkçe sesli internet bağlantı istemez msn adresim profilimde varilgi ve alakana yürekten teşekkür ederim. saolasın
--------------- Ekleme ---------------
Bu navigasyon programı türkçemi ve sadece türkiye haritalımı birde sesli konuşanlarındanmı acaba
internete bağlanmadan kullanılıyormu
birde msn adresini verebilirmisin engin kardeş teşekkürler
sadece oyun program istek konusudurhocam bu i phone a bilgisayardaki i tunesten indirdiğim oyunu nasıl atarım ?şimdiden teşekkürler...
buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstat çok sağol emeğine sağlıkbuyurfacebook video player varmı sende engin app storede varmış sanırım. ilgin için şimdiden teşekkür ederim.
bulamadımaga Abby lingvo sözlük bulabilirmisin türkçe-rusça rusça-türkçe ayrıyetten bu bulduğun yazılımlar jailbreakli cihazlardamı çalışıyor

çok sağol engin teşekkür ederim bu programı jailbreak yapmadan kullanabilirmiyim acaba orjinalmi tekrar teşekkürler..
link çalışıyorçok sağol engin teşekkür ederim bu programı jailbreak yapmadan kullanabilirmiyim acaba orjinalmi tekrar teşekkürler..
engin kusura bakma şu verdiğin İGO MY WAY NAVİGASYON Programının linki ölmüş sanırım birde bu programın sadece türkiye haritalı olanı yokmu
programın ismi aklıma gelmiyor ismini versenehttp://www.maxicep.com/iphone-uygul...ordunuzmu-galiba-supurge-makinesi-278383.html
Bu programın link silinmis.Bunu uzun süredir arıyorum Lütfen bulabilir misiniz acaba ?
programın ismi aklıma gelmiyor ismini versene

Tam Hatırlamıyorum . Blower'dı Galiba.
Ve Bir Program Daha Vardı İsim Bilmiyorum Ama Tarif Edeyim Biliyorsan Yardımcı Olursun
Telefonu Belli Bir Sese Duyarlı Hale Getiriyordun O Sesi Cıkarınca Nerde Oldugunu Belli Ediyordu
Simdiden Tesekkürler